Aν την υποτιμήσει, την πάτησε...

Aν την υποτιμήσει, την πάτησε...

Aν την υποτιμήσει, την πάτησε...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στην προβληματική εικόνα της Μπριζ, που μπορεί να αλλάξει στο αυριανό ματς και στον Παναθηναικό , που αν την υποτιμήσει θα την "πατήσει".

H Μπριζ έρχεται με προβλήματα , λόγω απουσίας κάποιων παικτών, αλλά και μετά την κακή εμφάνιση με την Σεν Τρούιντεν. Κάποιες φάσεις από το παιχνίδι είδα και είναι ξεκάθαρο, ότι αμυντικά οι Βέλγοι εχουν προβλήματα. Το ίδιο ξεκάθαρο είναι, ότι αν βρουν χώρο γίνονται πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις με αυτή την σφαίρα τον Ντιαμπί και τον killer Ντε Σούτερ. Αν ο Παναθηναϊκός, όμως, στηριχθεί στην εμφάνιση της Μπριζ στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να την πατήσει, όπως την πάτησε πέρυσι με την Σταντάρ Λιέγης.Οσο καλό είναι το γεγονός, ότι η Μπριζ έχει κενά, τόσο μοιραίο μπορεί να αποδειχθεί. Αν υποτιμηθεί η Βελγική ομάδα, θα είναι «εγκληματικό» και θα φθάνει για να πάθει ζημιά ο Παναθηναϊκός από το πρώτο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Εκτός όλων των άλλων πιστεύω, ότι η Μπριζ θα παίξει διαφορετικά αύριο. Θα έρθει να παίξει κλειστά και όχι ανοιχτά , όπως συνηθίζει για να «μακιγιάρει» τα αμυντικά της κενά και θα προσπαθήσει να βρει ένα γκολ στις αντεπιθέσεις. Εκτός αυτού οι Βέλγοι είναι βέβαιο, ότι στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα δώσουν πολύ μεγαλύτερη προσοχή απ’ότι στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα έτοιμος, όπως δεν είναι έτοιμη καμία ομάδα αυτή την εποχή. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες , η ομάδα, που υποτιμάει τον άλλον είναι βέβαιο, ότι την πατάει. Επειδή, λοιπόν, ακούω να λένε διάφοροι «ποια Μπριζ; Ερχεται διαλυμένη» και άλλα τέτοια εύχομαι και ελπίζω ο Αναστασίου και οι παίκτες να αντιμετωπίσουν με την δέουσα σοβαρότητα, προσοχή και συγκέντρωση την Βέλγικη ομάδα, που μέχρι τώρα έχει αποκλείσει τρεις φορές τον Παναθηναϊκό στις ισάριθμες φορές, που τον έχει βρει σε νοκ-άουτ παιχνίδια στην Ευρώπη.

Η πρώτη ευκαιρία πέρυσι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης χάθηκε, η φετινή δεν πρέπει να χαθεί και για λόγους πρεστίζ της ομάδας, αλλά και για οικονομικούς λόγους…

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.