ΑΕΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ 1-0

ΑΕΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ 1-0

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ 1-0

bet365

Νέα δικαιολογημένα πειράματα του Δέλλα στις ενδεκάδες, νίκη και πάλι για την Ένωση, που δημιουργικά χωρίς Βάργκας έχει ζητήματα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΠΑΛΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με αρκετές επιλογές, οι οποίες δεν αποτελούν πρόσωπα βασικής ενδεκάδας και που αγωνίστηκαν πρώτη φορά μαζί. Ωστόσο, είχε τις στιγμές της για να φτάσει στη σημείωση ενός τέρματος απέναντι στη Χάποελ Καταμόν. Ο Μπαρμπόσα ήταν αυτός που δύο φορές απείλησε, μία ο Κρισάντους και μία ο Γροντής, αλλά ο Σάιτχοφ σε τρεις από αυτές αντέδρασε πολύ σωστά και δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να πανηγυρίσει.

Στο πρώτο μέρος υπήρχε μία καλή στιγμή για την ισραηλινή ομάδα από ένα λάθος του Τζανετόπουλου δόθηκε η ευκαιρία στον Μπρουχιάν να σκοράρει, όμως ο Λαμπρόπουλος σωστά τοποθετημένος πάνω στη γραμμή απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Σε αυτό το πρώτο 45λεπτο ο παίκτης που ξεχώρισε και ήταν ο κορυφαίος για την ΑΕΚ ήταν βέβαια ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την κατοχή της μπάλας των κιτρινόμαυρων, την κυκλοφορία αυτής και το πρέσινγκ σε όλη τη διάρκεια του 45λέπτου, αλλά και στο δεύτερο μισό αυτού από τις τελικές προσπάθειες των παικτών του.

Η είσοδος ποδοσφαιριστών που λογίζονται για τη βασική ομάδα, όπως Γκάλο (κορυφαίος για την Ένωση, ακολούθησε ο Γιόχανσον), Τζιμπούρ, Σιμόες και Κορδέρο, έδωσαν στην ΑΕΚ τη νίκη με γκολ του πρώτου, όμως επιβεβαίωσαν ταυτόχρονα ότι η Ένωση βρίσκετα στα μισά του δρόμου για τη δουλειά της και από εκεί και άλλο τόσο για να φτάσει εκεί που θέλει ο Τραϊανός Δέλλας. Από τους παίκτες που ξεχώρισαν σίγουρα είναι και ο Γροντής, που σαν επιτελικός μέσος έκανε ένα καλό παιχνίδι.

Η ΑΕΚ δεν είχε φυσικά στη διάθεσή της τον Ρόναλντ Βάργκας, κυρίως για προληπτικούς λόγους, γεγονός που αποβάλει από τη δημιουργικότητα του παιχνιδιού της ένα τεράστιο ποσοστό και το ίδιο ισχύει με την περίπτωση του Μάνταλου. Κυρίως αργή κυκλοφορία και σκέψη έκαναν προβλέψιμη την Ένωση που κέρδισε με ένα υπέροχο γκολ του Γκάλο και είχε ωστόσο και 4-5 ακόμα ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ απέναντι σ' έναν αναμφισβήτητα μέτρια έως αδύναμο αντίπαλο, όπως ήταν η Χάποελ Καταμόν Ιερουσαλήμ.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ πρώτου ημιχρόνου: Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Γροντής, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Κρισάντους.

ΑΕΚ δευτέρου ημιχρόνου: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Αραβίδης, Τζιμπούρ.

Αγωνίστηκαν και οι: Σοϊλέδης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Βούρας, Φαγιέ.

Χάποελ Καταμόν Ιερουσαλήμ: Σάιτχοφ, Νίμνι, Έρμον, Λέρμαν, Κόιν, Στάιν, Ναόρ Σαμπάτ, Χαγκάν, Οζ Σαμπάτ, Μπουχιάν, Μπεν Λούλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα