Προτάθηκε στον Πλατανιά και εξετάζεται ο Μπιτσάκος

Δημήτρης Τομαράς
Προτάθηκε στον Πλατανιά και εξετάζεται ο Μπιτσάκος

bet365

Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος τέθηκε στα υπ' όψιν των ανθρώπων της ΠΑΕ Πλατανιάς για την ενίσχυση της ομάδας σε κέντρο και άμυνα.

Ο 23χρονος Μπιτσάκος είναι ένας ακόμα παίκτης που σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr προτάθηκε στην ομάδα του Πλατανιά. Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος που έχει θητεύσει σε Κόρινθο, Βύζαντα, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα είναι σε αναζήτηση ομάδας στην Super League. Ο παίκτης έχει προσεγγιστεί από ορισμένες ομάδες και ενώ ο χανιώτικος σύλλογος εξετάζει αρκετά σοβαρά αυτή την περίπτωσή του και θα καταλήξει άμεσα στην σχετική απόφαση. Κατά τα άλλα η ενίσχυση των Χανιωτών θα συνεχιστεί ενώ σε επίπεδο αποχωρήσεων θα υπάρξει και η... φυγή του Αντώνη Ντεντάκη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα