Ηρωικό ΟΧΙ Γκοδίν σε Σίτι
Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από τότε που στο «FFT» του gazzetta.gr βάλαμε ένα θέμα για τα κατορθώματα του και ο Ντιέγο Γκοδίν έσπευσε προς επιβεβαίωση όσον γράφαμε. Ο Ουρουγουανός σέντερ μπακ έδειξε την αγάπη του για την Ατλέτικο, αλλά και τον προπονητή του, ο οποίος του ζήτησε να συνεχίσουν μαζί στο «Βιθέντε Καλδερόν» και γύρισε την πλάτη στα εκατ. της Σίτι.
Οι Πολίτες ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 40 εκατ. ευρώ που αποτελούν τη ρήτρα αποδέσμευση του και να δώσουν στον ίδιο τον Γκοδίν 6,5 εκατ. ευρώ ετησίως σε τετραετές συμβόλαιο. Ωστόσο, εκείνος δεν τους έδωσε το ΟΚ να προχωρήσουν. Αρνήθηκε την πρόταση της ομάδας του Μάντσεστερ και θα επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους Ροχιμπλάνκος.
Το φοβερό είναι ότι αυτή τη στιγμή εισπράττει μετά βίας τρία εκατ. και δεν θέλησε να τα διπλασιάσει, πηγαίνοντας στο Μάντσεστερ. Βέβαια και τώρα στην Ατλέτικο που από το 2018 θα πάει τη συμφωνία του στο 2020, μία καλή αυξησούλα που δικαιούται, θα την πάρει. Και πάλι όμως θα είναι σημαντικά μικρότερη από τα 6,5 εκατ. ετησίως της Σίτι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
