Υπόγραφει ο Στόιτσεφ
Η πρόκριση επί της ΑΪΚ έφερε κι ενίσχυση στο Περιστέρι. Ο λόγος για τον Μίλος Στόιτσεφ ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τον Ατρόμητο και βρίσκεται στα γραφεία του Ατρομήτου για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο 28χρονος εξτρέμ ο οποίος είχε κάνει εντύπωση στους «κυανόλευκους» από πέρσι το καλοκαίρι όταν και βρέθηκε αντίπαλος με την ομάδα του Σεράγεβο θ' ανακοινωθεί από την ομάδα του Περιστερίου και θ' αποτελέσει εκτός απροόπτου το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.
Ο Ατρόμητος τα βρήκε σε όλα με την Σεράγεβο κι έτσι ο Στόιτσεφ βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει και από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την τζίφρα του στο νέο του συμβόλαιο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
