Ραντεβού στην Αθήνα για Τσίμιροτ! (vids)

Ραντεβού στην Αθήνα για Τσίμιροτ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ραντεβού στην Αθήνα για Τσίμιροτ! (vids)

bet365

Εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έχουν -σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr- αυτήν την ώρα συνάντηση στην Αθήνα για την μεταγραφή του Γκόϊκο Τσίμιροτ!

Σε εξέλιξη είναι στην Αθήνα επαφή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον αθλητικό διευθυντή της Σεράγεβο, Αμπντάλα Ιμπράκοβιτς, όπως επιβεβαίωσε στο Gazzetta.gr στέλεχος της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr πρόκειται για το πλέον κρίσιμο ραντεβού για την απόκτηση του Γκόϊκο Τσίμιροτ. H ομάδα του ζητάει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ ενώ πριν από λίγες ημέρες η μεταγραφή δεν είχε προχωρήσει επειδή ο δικέφαλος του Βορρά είχε θεωρήσει (τότε) υπερβολικές τις αξιώσεις της βοσνιακής ομάδας για 800.000 και 1 εκατ. ευρώ.

Στο ραντεβού φυσικά θα έδινε το παρών ο Φρανκ Άρνεσεν. Για τον νεαρό Τσίμιροτ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όπως η Φράϊμπουργκ και η Κορτράικ. Mάλιστα οι Γερμανοί έστειλαν και σχετική αντιπροσωπεία για επαφές με τον σύλλογο του παίκτη και φαίνεται να έχουν μπει δυνατά στο... κόλπο για τον ποδοσφαιριστή. Από την μεριά τους οι Βόσνιοι ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Τσίμιροτ, ωστόσο επιβεβαιώνουν πλήρως τις επαφές που γίνονται για να κλείσει.

Ο Γκόϊκο Τσίμιροτ, μπορεί να παίξει ως δεξί μπακ, αμυντικός χαφ και πιο ψηλά στον άξονα και είναι διεθνής με την Εθνική της χώρα του. Θεωρείται δε ένα μεγάλο ταλέντο. Νωρίτερα τα media της πατρίδας του μετέδωσαν πως ο Τσίμιροτ είναι άκρως θετικός στο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και απλώς περιμένει το... πράσινο φως από τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων για να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη για εξετάσεις και υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα