Πάει Ανόρθωση ο Μαρτίνες

Πάει Ανόρθωση ο Μαρτίνες

Αντώνης Σαούλης
Πάει Ανόρθωση ο Μαρτίνες

bet365

Στην Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Νίκολας Μαρτίνες. Άναψε το πράσινο φως για τον δανεισμό του ο Ολυμπιακός.

Η Ανόρθωση θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Νίκολας Μαρτίνες. Ο Αργεντινός άσος είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να δίνουν τη συγκατάθεση τους για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην Ανόρθωση.

Πλέον, το μόνο που απομένει για να κατεβεί στην Κύπρο ο Αργεντινός, είναι να οριστικοποιηθεί το ποσοστό συμβολαίου του από την Ανόρθωση και για τον λόγο αυτό οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να κλείσει το θέμα.

Ο Μαρτίνες αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό αλλά λόγω του γεγονότος ότι ήταν τραυματίας δεν κατάφερε να δείξει στον Μάρκο Σίλβα την αξία του με συνέπεια να αναζητήσει νέα ομάδα με τον κυπριακό σύλλογο να είναι η νικήτρια για την απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα