Ντα Κόστα: «Στον Ολυμπιακό; Φυσικά και θέλω να παίξω»!

Ντα Κόστα: «Στον Ολυμπιακό; Φυσικά και θέλω να παίξω»!

Δημήτρης Τομαράς
Ντα Κόστα: «Στον Ολυμπιακό; Φυσικά και θέλω να παίξω»!

bet365

O στόπερ της Σίβασπορ τονίζει στο Gazzetta.gr το πόσο πολύ θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, αναφέροντας όμως πως δεν έχει ακόμα στα χέρια του επίσημη προσφορά.
Ο 29χρονος πανύψηλος κεντρικός αμυντικός (1.92 μ.) βρίσκεται στην Τουρκία και στην Σίβασπορ από το 2013 και σύμφωνα με τους Τούρκους είναι στην λίστα του Μάρκο Σίλβα για την άμυνα του Ολυμπιακού. O διεθνής Μαροκινός στόπερ που έχει και πορτογαλικό διαβατήριο μίλησε στο Gazzetta.gr για τους πρωταθλητές Ελλάδας. «Για μένα ο Ολυμπιακός είναι μία εξαιρετική προοπτική. Θα ήταν φανταστικό εάν μπορούσα να παίξω σε μία τέτοια ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει και προπονητή από την Πορτογαλία», ήταν τα πρώτα του λόγια.
«Είμαι απόλυτα ενημερωμένος για το τι έχει γραφτεί για μένα και τον Ολυμπιακό, όμως σας διαβεβαιώνω πως δεν έχω στα χέρια μου επίσημη προσφορά από την ελληνική ομάδα. Οπότε δεν είμαι σε θέση να σας πω κάτι παραπάνω. Επειδή όμως υπάρχει μία... κινητικότητα για μένα, ίσως να υπάρξουν νεότερα μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Ολυμπιακός βέβαια είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και φυσικά θέλω πολύ να παίξω στην χώρα σας. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ», συμπλήρωσε ο Μανουέλ Ντα Κόστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα