Επιβεβαίωση για Ντα Κόστα

Επιβεβαίωση για Ντα Κόστα

Δημήτρης Τομαράς
Επιβεβαίωση για Ντα Κόστα

bet365

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως ο Πορτογάλος είναι ο εκλεκτός του Σίλβα όπως σας έχει ενημερώσει το Gazzetta.gr από την Τετάρτη 12 Αυγούστου.

Ο Μάνουελ Ντα Κόστα θα είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός των «ερυθρολεύκων» για την άμυνα του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ του Gazzetta.gr όλες τις προηγούμενες μέρες. Και με δηλώσεις του παίκτη από την πρώτη μέρα που προέκυψε το θέμα του (Τετάρτη 12 Αύγουστου) αλλά και με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο σύλλογους.

Την Κυριακή το βράδυ ο Ολυμπιακός επιβεβαίωνε ότι ο Ντα Κόστα είναι ο εκλεκτός της άμυνας και πως αποτελεί επιλογή του Μάρκο Σίλβα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σίβασπορ για την απόκτησή του και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο κι έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Γαλατασαράι!

Ο ίδιος ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει και περιμένει στο ακουστικό την ολοκλήρωση της μεταγραφής του για να μπει στο αεροπλάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα