Πάτησε Ελλάδα ο Ντα Κόστα (vid)

Πάτησε Ελλάδα ο Ντα Κόστα (vid)

Πάτησε Ελλάδα ο Ντα Κόστα (vid)

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μάνουελ Ντα Κόστα.

Με μία μικρή καθυστέρηση, έφτασε στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Μάνουελ Ντα Κόστα, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ώρες συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Ο ύψους 1.92 κεντρικός αμυντικός «πέταξε» από την Πόλη για Αθήνα και πέρασε την Πύλη Α του Ελ. Βενιζέλος στις 13.35 με την πτήση του να έχει μία καθυστέρηση της τάξης των 40 περίπου λεπτών.

Μάλιστα, μία άτυχη στιγμή προκάλεσε την ταλαιπωρία του παίκτη, καθώς χάθηκε η βαλίτσα του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει τις προβλεπόμενες για την περίπτωση διαδικασίες, οι οποίες του «έφαγαν» σχεδόν μία ώρα!

Στο 1.50 προσφέρεται στη Novibet η νίκη του Ολυμπιακού από το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα