ΠΑΣάς για πάντα ο Τσάβες (gTV)

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣάς για πάντα ο Τσάβες (gTV)

bet365

Ο Κρίστιαν Τσάβες θα συνεχίσει να μαγεύει με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει ένα σπέσιαλ βίντεο με τα γκολ του Αργεντινού παικταρά.

Όταν τον Απρίλιο ο ΠΑΣ Γιάννινα «έτρωγε» άκυρο όσον αφορά την άδεια για τη νέα σεζόν και κατ' επέκταση οι όποιες ελπίδες για είσοδο στην πρώτη πεντάδα, πολλοί θεώρησαν ότι είχε έρθει το τέλος για την ομάδα αυτή και τους παίκτες της.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κρίστιαν Τσάβες το συμβόλαιο του οποίου έληγε το καλοκαίρι του 2016 και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα πούλαγε τον καλύτερο του παίκτη για να μην τον χάσει ελεύθερο.

Στο 3.15 προσφέρει η Mybet τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα της Βέροιας για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Μάλιστα, φήμες ήθελαν τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ να δείχνουν ενδιαφέρον και να ετοιμάζονται να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή. Στα Γιάννενα όμως, έκλεισαν τα αυτιά τους στις σειρήνες και κινούμενοι αθόρυβα συμφώνησαν σε όλα με τον «El Negro» για νέο συμβόλαιο.

 

Πλέον, ο Αργεντινός άσος θα συνεχίσει να προσφέρει στιγμές μαγείας στις Ζωσιμάδες και το gazzetta.gr σας ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο με όλα τα γκολ του Τσάβες με τους Ηπειρώτες.

Απολαύστε:

Επιμέλεια - μοντάζ: Δημήτρης Ρούσσος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα