Αυγενικού και επίσημα στον Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Αυγενικού και επίσημα στον Εργοτέλη

bet365

Ο Μιχάλης Αυγενικού αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να τον ανακοινώνουν για δύο χρόνια.

Παίκτης του Εργοτέλη είναι και με τη... βούλα ο Μιχάλης Αυγενικού. Ο 22χρονος μέσος, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε έρθει σε συμφωνία με τους Κρητικούς, η οποία έγινε επίσημη από το Σάββατο (29/8). Ο παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Αυγενικού. Ο 22χρονος (25/01/1993) μέσος θα αγωνίζεται με την ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Δικαίωση στο γήπεδο»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αυγενικού έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν με την απόδοσή του εντός αγωνιστικού χώρου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζομαι στον Εργοτέλη. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους προς εμένα και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω με την απόδοσή μου μέσα στο γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ», είπε.

Το who is who

Ο Μιχάλης Αυγενικού γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1993 στην Παστίδα της Ρόδου, έχει ύψος 1,80μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, αλλά και στο δεξί άκρο της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Διαγόρα Ρόδου και τον Ιούλιο του 2011 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ένα χρόνο αργότερα ήρθε η μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα, απ' όπου έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες. Έχει μετρήσει συνολικά 44 συμμετοχές και 1 γκολ σε Σούπερ Λίγκα, Football League και Κύπελλο Ελλάδας.

Μετά την ανακοίνωση, η πρώτη

Τέλος, αφού ανακοινώθηκε, ο Αυγενικού έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Εργοτέλη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πάσινγκ γκέιμ, τακτική υποομάδων με βάση την αμυντική λειτουργία και την επιθετική μετάβαση, δίτερμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου για τη νέα σεζόν θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Κυριακής (30/8).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα