Ολοκληρώθηκε το διπλό... χτύπημα με Ερνάνι! (vids)

Ολοκληρώθηκε το διπλό... χτύπημα με Ερνάνι! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολοκληρώθηκε το διπλό... χτύπημα με Ερνάνι! (vids)

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ερνάνι με ετήσιο δανεισμό, ολοκληρώνοντας έτσι το διπλό ερυθρόλευκο... χτύπημα της Δευτέρας.
Οι ερυθρόλευκοι έκαναν και δεύτερη προσθήκη μέσα σε λίγες ώρες, όπως αναμενόταν. Και αυτός που προβλεπόταν να κλείσει ήταν ο Ερνάνι. Η διάψευση της Κυριακής αποδείχθηκε τελικώς κίνηση στρατηγικής και... αναμονής για τον Ολυμπιακό που κατάφερε να πετύχει το deal και με τον Ερνάνι μετά την απόκτηση του Ιντέγιε Μπράουν, για τον οποίο διαβάσατε πρώτοι στο Gazzetta.gr για να ενημερωθείτε μετά για το τελικό deal. Η θετική εξέλιξη με τον Χεσούς Κορόνα από την Τβέντε ήταν αυτή που άνοιξε τον δρόμο για την αποχώρηση του Πορτογάλου εξτρέμ από την Πόρτο.
Έτσι και αλλιώς ο Ερνάνι, όπως είχε τονίσει και στο Gazzetta.gr ήθελε με... χίλια να πιάσει Λιμάνι και πίεζε καιρό τώρα γι' αυτό. Το... ενοίκιο στην Πόρτο θα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία ενώ οι αποδοχές του παίκτη θα είναι στις 700.000 ευρώ συν μπόνους. Δεν έχει διαρρεύσει ακόμα το ύψος της οψιόν του, καθώς αποκτήθηκε με ετήσιο δανεισμό.
Αργά το βράδυ της Δευτέρας η Πόρτο επιβεβαίωσε στους Πορτογάλους ρεπόρτερ ότι πρόκειται για δανεισμό. Η ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδας για τον Ερνάνι έχει ως εξής: «Στον Ολυμπιακό ο Ερνάνι! Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού, Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες».
Με αυτόν τον τρόπο η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκλεισε το φετινό της ρόστερ. Αυτό που απομένει είναι να αποσαφηνιστεί πλήρως το ποιός εκ των Φράνκο Χάρα και Άλαν Πουλίδο θα... χαιρετήσει. Αμφότεροι είναι stand by καθώς θα πρέπει να αδειάσει μία θέση ξένου στην ομάδα, μετά την έλευση του Νιγηριανού επιθετικού. Το φαβορί βέβαια παραμένει ο Χάρα... Κατά τα άλλα και ο Ερνάνι και ο Μπράουν αναμένονται άμεσα στην χώρα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα