Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για Πετράκη

Gazzetta team
Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για Πετράκη

bet365

Το δημοσίευμα του Gazzetta Weekend Journal για την εξαιρετική δουλειά του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει την... μεταγραφική άνεση, προκάλεσε την ενόχληση της ΠΑΕ που εξέδωσε ανακοίνωση!

Στο εν λόγω δημοσίευμα που τόσο ενόχλησε όπως φαίνεται την διοίκηση του λαοφιλούς συλλόγου της Ηπείρου, γίνεται λόγος για το έργο που έχει δείξει τα χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Γιάννης Πετράκης.

Τονίζεται το πως ο ΠΑΣ είναι η ομάδα που έχει βάλει δύσκολα σε όλους τους μεγάλους, που μέσα στο γήπεδο έχει κερδίσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο (που για άλλους λόγους δεν πήρε ποτέ), αλλά και πως φέτος οι στόχοι παραμένουν μεγάλοι. Κι όλα αυτά, όταν σε αντίθεση με τους περισσότερους συναδέλφους του στην Σούπερ Λίγκα δεν έχει το «ελεύθερο» στο μεταγραφικό... παζάρι!

Εντούτοις, παρ' όλα τα παραπάνω η διοίκηση του «Άγιαξ της Ηπείρου» ένιωσε την... ανάγκη να βγάλει ανακοίνωση που αναφέρει:

«Δυστυχώς για ακόμη μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να βγούμε και να απαντήσουμε σε δημοσιεύματα. Δημοσιεύματα που δεν ξέρουμε τι σκοπό έχουν, αλλά που πιστεύουμε πως καλοπροαίρετα δεν είναι.Ναι, αν θέλετε να ρίξετε ευθύνες για «αστοχίες» στη διοίκηση, όπως ο κ. Μοιρώτσος του gazzetta.gr αναφέρει, θα τις αναλάβουμε. Ο κ. Χριστοβασίλης το έχει πράξει ήδη. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο κ. Πετράκης «ευστοχία» του ίδιου ανθρώπου είναι.Ναι, ο κ. Πετράκης είναι ο άρχοντας των αποδυτηρίων του ΠΑΣ. Να είστε όμως σίγουροι ότι πρώτος ο κ. Χριστοβασίλης το εκτιμά και το απολαμβάνει αυτό.

 

Ναι, ο κ. Πετράκης και οι συνεργάτες του μπορούν να κερδίσουν όλους τους «μεγάλους» χωρίς τους ακριβοπληρωμένους superstars άλλων συλλόγων. Το έκαναν πέρυσι, θα το προσπαθήσουν και φέτος.

Αν και ο κ. Μοιρώτσος πλάθει ατάκες, διαλόγους και πάσης φύσης σενάρια, έχει απόλυτο δίκιο σε ένα πράγμα: «Με αυτούς θα πορευτούμε. Γιατί αυτοί είναι οι καλύτεροι». Κι όσοι φοράν τη φανέλα του ΠΑΣ των πενήντα χρόνων ιστορίας το αξίζουν.

Ξέρετε ποιος είναι ο φετινός στόχος κ. Μοιρώτσο; Προφανώς δεν ξέρετε γιατί κανείς από εμάς δεν σας έχει μιλήσει σχετικά. Στόχος μας είναι άλλη μια όμορφη ιστορία στο βιβλίο του ΠΑΣ.

Όνειρο μας θα είναι πάντα η Ευρώπη. Αυτό κανείς δε μπορεί να μας το κλέψει. Κι εμείς, η Διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ και ο κόσμος όλης της Ηπείρου θα το κυνηγήσουμε και φέτος. Κόντρα σε όλους και όλα».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα