Έτοιμος ο Κλάους

Έτοιμος ο Κλάους

Gazzetta team
Έτοιμος ο Κλάους

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αγωνίστηκε στο φιλικό με την Κ20 και μάλιστα πέτυχε το ένα από τα τρία γκολ στο τελικό 3-0. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπερμπάτοφ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ένα διπλό προπονητικού χαρακτήρα εναντίον της Κ20 περιείχε το σημερινό πρόγραμμα για την ομάδα. Σ´ αυτό αγωνίστηκαν για όλη τη διάρκειά του -περίπου 60 λεπτά- οι: Γλύκος , Τζαβέλλας , Κόστα , Βίτορ , Πόζογλου , Κοροβέσης , Χαρίσης , Γκολάσα , Πέλκας , Ζάιρο , Κλάους . Παρότι το τελικό σκορ δεν έχει σημασία (3-0), σημαδιακό είναι το πανέμορφο τέρμα που πέτυχε ο Αθανασιάδης, το πρώτο έστω και ανεπίσημο της σεζόν, μετά από ένα δύσκολο διάστημα αποθεραπείας, που χειροκροτήθηκε απ´ όλους τους παρευρισκόμενους.Τα άλλα δυο γκολ πέτυχαν οι Πέλκας και Ζάιρο , ενώ ο Ίγκορ Τούντορ παρακολουθούσε και κατεύθυνε από το κέντρο του γηπέδου τις προσπάθειες της ομάδας του. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Αντόνις , ενώ ο Τσίμιροτ ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Ο Τούντορ παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 18:00".

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα