Εκτός ο Ίγκορ για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Εκτός ο Ίγκορ για Πανθρακικό

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Χωρίς το... βαρύ πυροβολικό του, τον Ίγκορ, θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό ο Πανθρακικός. Στην αποστολή ο Μελίσσης.

Την προετοιμασία του επί ακριτικού εδάφους ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό ολοκλήρωσε την Παρασκευή (11/9) ο Πανθρακικός. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, που περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και πάσινγκ γκέιμ, αμυντικής οργάνωσης, τακτικής και εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ.

Εν συνεχεία, ο Μανουέλ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο το πρωί του Σαββάτου (12/9). Σε αυτή δεν πήρε μαζί του τον Ίγκορ, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με τον Ισπανό τεχνικό να καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, με τον Ρόκα να παίρνει μαζί του 18 παίκτες. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Παπαχρήστος, Μεχία, Ροζέριο, Σέτι, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Χασομέρης, Χαβίτο.

Τέλος, η προετοιμασία των Θρακιωτών για το ματς της Κυριακής (13/9) θα ολοκληρωθεί με προπόνηση σε αθλητικό κέντρο του Αγρινίου το απόγευμα του Σαββάτου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα