Εχασε Μπέτο η Σεβίλλη

Εχασε Μπέτο η Σεβίλλη

Γιώργος Καραμάνος
Εχασε Μπέτο η Σεβίλλη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Πρόβλημα στο Νο1 για τους Ανδαλουσιανούς, καθώς ο βασικός Μπέτο έχει πρόβλημα στο γόνατο που θα τον κρατήσει 1,5 μήνα στα πιτς.

Στην ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Λεβάντε, ο Μπέτο υπέστη τραυματισμό στο γόνατο. Αυτός τελικά θα αφήσει εκτός δράσης για 1,5 μήνα τον βασικό τερματοφύλακα της Σεβίλλης. Μάλιστα οι Ανδαλουσιανοί έσπευσαν να τον θέσουν εκτός λίστας Champions League, βάζοντας στην θέση του τον 22χρονο Νταβίδ Σορία από την Β' ομάδα. Πάντως βασικός στην πρεμιέρα με τη Γκλάντμπαχ αναμένεται να είναι ο Σέρχιο Ρίκο.

Η Σεβίλλη βρίσκεται στον 4ο όμιλο του Champions League, ο οποίος θεωρείται και ο δυσκολότερος (Σίτι, Γιουβέντους, Γκλάντμπαχ).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα