Φανέλα και χορηγό παρουσίασε ο ΠΑΟΚ! (gTV)

Φανέλα και χορηγό παρουσίασε ο ΠΑΟΚ! (gTV)

Απόστολος Παγώνης
Φανέλα και χορηγό παρουσίασε ο ΠΑΟΚ! (gTV)

bet365

Νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ που παρουσίασε τη νέα του φανέλα μαζί με το νέο του χορηγό, την στοιχηματική εταιρεία Sportingbet. Το gazzetta.gr βρέθηκε στo Μakedonia Palace.

Ο ΠΑΟΚ πρώτα παρουσίασε τη συνεργασία με τη Sportingbet που είναι ο Χρυσός Χορηγός της ΠΑΕ και μετά έγινε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του για τη σεζόν 2015-2016! Η τρίτη φανέλα σε στυλ... παραλλαγής κλέβει τις εντυπώσεις! Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Μακεδονία Παλλάς».

Ρόλο... μοντέλων ανέλαβαν οι Μπερμπάτοφ, Όλσεν, Κλάους, Κίτσιου και ο Ροντρίγκες, με τους δύο τελευταίους να παρουσιάζουν το τζάκετ και το μπλουζάκι προπόνησης, τον Βούλγαρο σούπερ σταρ να αποτελεί φυσικά ατραξιόν, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε η φανέλα παραλλαγή που φορούσε ο Αθανασιάδης! Ολοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια τόσο για τη νέα φανέλα,όσο και για το χορηγό με την αισιοδοξία για τίτλους, να χτυπά κόκκινο!

O εκπρόσωπος της Macron, από την Ιταλία, Ρομπέρτο Κασολάρι, δήλωσε για τις φανέλες: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαρίστησω μέσα από την καρδιά μου τον ΠΑΟΚ για τη θερμή υποδοχή. Πρόκειται για πολύ σημαντική ομάδα... Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο για τις ευχές του... Η Macron είναι μια εταιρεία διεθνούς βεληνεκούς που βρίσκεται σε μεγάλη ανάπτυξη. Διαθέτει μόνιμους πυλώνες όσον αφορά τη δουλειά που επιτελεί και πρόκειται για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει, το μοναδικό σχέδιο και την ποιότητα των υπηρεσιών της. Αυτούς τους τρεις πυλώνες που προσπαθούμε να πρεσβεύσουμε και να παρέχουμε σε όλο τον κόσμο προσπαθούμε να προσφέρουμε και στον ΠΑΟΚ. Τα βασικά χαρακτηριστικά της κολεξιόν που θα προσφέρουμε στον ΠΑΟΚ είναι η ποιότητα των αθλητικών ειδών που θα είναι εξίσουμ μεγάλη, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τους οπαδούς της ομάδας. Και το σχέδιο είναι μοναδικό και η ποιότητα θα είναι εξίσου καλή. Η δουλειά που έχουμε ήδη κάνει εμείς στη Macron σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, συνίσταται για να προσφέρουμε 100 διαφορετικά είδη που θα απευθύνονται σε παίκτες, παράγοντες και οπαδούς».

Θα αποδειχθούν γούρικες οι νέες εμφανίσεις για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ στο ντέρμπι δικεφάλων με την ΑΕΚ ; Στο 1.75 ο άσος του ΠΑΟΚ στην Sportingbet.

Ο εκπρόσωπος της Sportingbet στην Ελλάδα, Γιάννης Καποδίστριας, ανέφερε: «Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε εδώ... Η Sportingbet είναι καταξιωμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο... Είναι χαρά και ιδιαίτερη τιμή που μας υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στη μεγάλη και ιστορική του οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαία επιλογή για εμάς. Είναι ομάδα που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις... Αποτελεί μια ομάδα με Ο κεφαλαίο. Η Sportingbet είναι βέβαιη πως ο ΠΑΟΚ θα κατακτά όλο και ψηλότερους στόχους. Είμαστε περήφανοι που θα συμβάλλουμε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, είπε: «Είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για εμάς και πολύ σημαντική. Έχουμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε τον καινούριο χρυσό χορηγό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, τη Sportingbet. Έχετε ακούσει ήδη λίγα λόγια. Εγώ θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για την απόφασή μας... Όταν αρχίσαμε τις συζητήσεις με τη Sportingbet, καταλάβαμε από νωρίς ότι είχαμε ανθρώπους με την ίδια νοοτροπία απέναντί μας. Δεν σκέφτονταν μόνο το άμεσο όφελος, αλλά πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε, να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας και πως μπορούμε να προσφέρουμε και να βελτιώσουμε το προϊόν που προσφέρουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Καποδίστρια και την ομάδα του για τη σκληρή δουλειά που χρειάστηκε για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Φυσικά τη δική μας ομάδα για τη σκληρή τους δουλειά».

Macron

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα