Νέα απώλεια για Μαρσέιγ
Νέες απώλειες για τη Μαρσέιγ επιφύλασσε η 7η αγωνιστική της Ligue 1. Η ομάδα του Μίτσελ έμεινε ισόπαλη κόντρα στην Τουλούζ σε ένα ματς που τελείωσε με 3 αποβολές! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 68' κόντρα στη ροή του αγώνα, με δράστη τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Γκολ που ήταν αρκετό για να ξεκινήσει την τρέλα στο ματς.
Το παιχνίδι έγινε ροντέο, όταν στο 78' αποβλήθηκε ο Μεντί για τράβηγμα της φανέλας του Ακπά-Ακπρό και οι γηπεδούχοι βρήκαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, όμως ούτε ο Γεντέρ (79') και ο Ρεγκατέν (83') τις εκμεταλλεύτηκαν. Στο 84' ο Μπουμπαντζέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και τρία λεπτά αργότερα η Τουλούζ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα, με αποβολή του Γιαγκό!
Με 10 εναντίον 9 πλέον στον αγωνιστικό χώρο, η Μαρσέιγ βγήκε μπροστά για να πάρει το βαθμό. Ο Μπατσουαγί με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε και οι καθυστερήσεις ήταν πραγματικά τρελές, με τον Μανταντά να σταματάει τον Ντουμπιά στο 92' και τον Σαρ να σπαταλάει την ευκαιρία σε αντεπίθεση 3 εναντίον 2.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
