Λάρισα - Λαμία 3-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Λάρισα - Λαμία 3-0 (vid)

bet365

Άγριες διαθέσεις με το... καλημέρα από την Λάρισα, που πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Λαμία στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη πρεμιέρα της Football League.

Όπως ακριβώς ήθελε μπήκε στο πρωτάθλημα της Football League η Λάρισα. Οι «βυσσινί», ήθελαν το τρίποντο για να μπουν με το δεξί και τα κατάφεραν, σε ένα παιχνίδι που είχε τον ορισμό του ντέρμπι πριν την έναρξη. Τελικά οι Λαρισαίοι επικράτησαν άνετα με 3-0, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο.

Πίεση από την αρχή

Τις διαθέσεις της από νωρίς έδειξε η Λάρισα στην επιστροφή της στο AEL FC Arena. Η ομάδα του Ντόνσανιτς που μετά το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε να πιέζει τη Λαμία. Τελικά κατάφερε στο 18' να φτάσει στο γκολ με τον Μαρουκάκη που πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Μπουντόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν και να ισοφαρίσουν, χωρίς επιτυχία με αποτέλεσμα λίγο πριν το ημίχρονο να έχουμε και το 2-0...

Συγκεκριμένα και πάλι ο Μαρουκάκης, με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του στο 42'.

Χαμηλός ρυθμός και... κερασάκι στη τούρτα!

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να βγάζουν και κούραση, ενώ και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε στο να έχουμε καλό ποδόσφαιρο και στο δεύτερο ημίχρονο. Μέσα σε όλα για την Λαμία, ήρθε και η άδικη αποβολή του Ενγκουέμ στο 60' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα κάπου εκεί η Λάρισα να αγκαλιάσει τη νίκη...

Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 93' με τον Μπουντόπουλο να γράφει το 3-0, μετά από ωραίο σουτ του Κουτσιανικούλη που σταμάτησε στο δοκάρι.

Έτσι η ΑΕΛ, μετά την Κέρκυρα, ξεκίνησε και αυτή με νίκη δείχνοντας από νωρίς πως θα είναι μία από τις βασικές διεκδικήτριες των θέσεων που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο (66' Καπός), Ροβίθης (76' Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (71' Μπόγιοβιτς).

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Τσαμούρης, Ζουλιώτης (81' Πίντο), Λεάντρο, Κοτσώνης, Τζόκιτς (56' Καραλής), Ν' Γκουέμ, Καραγιάννης (62' Τριανταφύλλάκος), Σερτζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Νεόφυτος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα