Το 4-3-3 του Σίλβα για Λονδίνο

Δημήτρης Τομαράς
Το 4-3-3 του Σίλβα για Λονδίνο

bet365

Ο Κασάμι με την εμφάνισή του με τον ΠΑΣ επανήλθε ξανά δυναμικά στα πλάνα του Σίλβα που ετοιμάζει 4-3-3 και για το Λονδίνο.

Από την στιγμή που το 4-3-3 είναι ένα σχήμα που βοηθάει για τα καλά τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Μάρκο Σίλβα σκέφτεται σοβαρά να το συνεχίσει και με την Άρσεναλ. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει ακόμα τους προβληματισμούς του για άμυνα και κέντρο κυρίως, όμως φαίνεται σε πρώτη φάση πως το προβάδισμα σε ένα τέτοιο σύστημα έχει η τριάδα των Κασάμι - Καμπιάσο - Σαλίνο.

Με Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Ομάρ, κέντρο άμυνας τους Σιόβα και Μποτία (οι επικρατέστεροι έως τώρα) και αριστερά τον Μαζουάκου. Κέντρο με Κασάμι - Καμπιάσο - Σαλίνο και μπροστά τους τριάδα με Φορτούνη, Πάρντο και Ιντέγιε. Με τον Έλληνα άσο να παίζει και στα άκρα αλλά και να συγκλίνει και προς τα μέσα. Βέβαια ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ακόμα δύο ημέρες για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το μεγάλο και σημαντικό ματς των Πειραιωτών με την Άρσεναλ.

- Ο Μάρκο Σίλβα με τον τρόπο του ξεκαθάρισε οριστικά το Σάββατο πως δεν μπορεί να υπολογίζει σε Τσόρι, Μπουχαλάκη και όπως φαίνεται και σε Μανιάτη.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα