Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας 0-1

Gazzetta team
Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας 0-1
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με πέναλτι του Καμπάιγ η Κρίσταλ Πάλας πέρασε από την έδρα της Γουότφορντ (0-1) και είναι πρώτη σε εκτός έδρας συγκομιδή μέσα στο 2015.

Εξαιρετικό το σύνολο του Αλαν Πάρντιου πήρε μία ακόμα σημαντική νίκη, βρέθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Premier League και έφτασε τους 28 εκτός έδρας πόντους μέσα στο ημερολογιακό έτος, όσους έχει και η Αρσεναλ με την οποία μοιράζεται την κορυφή στη σεχτική λίστα. Ο Καμπάιγ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στο 71’ από το τη βούλα του πέναλτι.

Η πρώτη προσπάθεια για την Γουότφορντ ήταν με τον Καπού του οποίου το σουτ έφυγε έξω, ενώ ο κεντρικός αμυντικός της Πάλας, Χάγκελαντ, έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο 13’ όμως ο Εουρέλιο Γκόμες έσωσε. Στο 30’ οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή με τον Τρόι Ντίνι ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει όπως ήθελε τη σέντρα του Χουράδο. Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης οι νεοφώτιστοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ με φάουλ του Χουράδο όπως και στο 54’ όταν ο Ιγκάλο έβγαλε τον Αλμεν Αμπντί, όμως το σουτ του σταμάτησε στον Χένεσι.

Η Πάλας έκανε την πρώτη της μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα με το φάουλ του Σακό το οποίο πήγε στο δοκάρι, όμως στο 71’ πέτυχε το γκολ. Ο Νιόμ ανέτρεψε καθαρά μέσα στην περιοχή τον Ζαχά και ο Καμπάιγ με εξαιρετική εκτέλεση έγραψε το 0-1. Ο Γκέιλ είχε την ευκαιρία για το 2-0 στο 79’ μετά την όμορφη προσπάθεια του Ζαχά, με την Γουότφορντ να πιέζει στο τέλος αλλά να μην καταφέρνει να πάρει τίποτα από το ματς

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.