Προπόνηση με Νταλακούρα στον Παναιτωλικό
Ο Γιάννης Νταλακούρας λειτουργώντας σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή έκανε την προπόνηση της Δευτέρας στον Παναιτωλικό μετά την απόλυση του Λιονέλ Πόντες.
Με τις οδηγίες του Γιάννη Νταλακούρα έγινε η προπόνηση της Δευτέρας. Αποθεραπεία έκαναν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το Σάββατο με την Καλλονή. Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση και παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καμαρά, Ρουσκουγιέδα και Κόρσιενς. Αύριο Τρίτη θα γίνουν δύο προπονήσεις (στις 9 το πρωί και στις 6 το απόγευμα στο Emileon).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
