Τον πρώτο λόγο για Λάφερτι ο Παναθηναϊκός!

Τον πρώτο λόγο για Λάφερτι ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Τον πρώτο λόγο για Λάφερτι ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δουλεύει την περίπτωση του Λάφερτι που είναι... φευγάτος από την Νόριτς, ώστε ο διεθνής στράικερ να είναι «ζεστός» ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός μαγειρεύει πριν... πεινάσει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουάριου και όπως έχουμε αποκαλύψει από τις 20 Σεπτεμβρίου, ο Κάιλ Λάφερτι είναι ψηλά στην λίστα των «πρασίνων» αν προκύψει ανάγκη στην επίθεση. Μια ανάγκη που μπορεί να προκύψει τόσο από μια πιθανή πώληση του Νίκου Καρέλη ή από την κατάσταση του Μλάντεν Πέτριτς.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ώστε ο διεθνής στράικερ να παραμείνει «ζεστός» μετά το πρόσφατο φλερτ στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Ο Λάφερτι είναι φευγάτος από την Νόριτς ενώ πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στην Πρέμιερ την Κυριακή στο παιχνίδι με την Λέστερ, όπου αγωνίστηκε για ένα τέταρτο στην ήττα με 2-1 από την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα