Τρίβουν τα χέρια τους στον Πανιώνιο για Ανσαριφάρντ (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Τρίβουν τα χέρια τους στον Πανιώνιο για Ανσαριφάρντ (vid)

bet365

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκει τα πατήματά του και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τρίβει τα χέρια του για την δύσκολη συνέχεια.

Όταν ακούστηκε για πρώτη φορά του όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ για τον Πανιώνιο πολλοί απόρησαν πως θα καταφέρουν οι «κυανέρυθροι» να αποκτήσουν τον Ιρανό διεθνή επιθετικό. Άλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι μόλις 25 χρονών ο οποίος αγωνιζόταν στην Ισπανίας και τα προηγούμενα χρόνια Ντόρτμουντ, Σέλτικ και Έβερτον είχαν προσπαθήσει να τον αποκτήσουν.

Ο Ανσαριφάρντ ανακοινώθηκε στις 11 Αυγούστου με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Με το πρωτάθλημα να ξεκινάει λίγες ημέρες μετά, ο Ιρανός επιθετικός έπρεπε να κάνει την διπλάσια προσπάθεια ώστε να μπορέσει να είναι απόλυτα έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον έριξε στα βαθιά από την πρώτη αγωνιστική αφού πήρε χρόνο συμμετοχής στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ξεκίνησε βασικός και στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή. Ο ίδιος έδειχνε φανερά ανέτοιμος κι έτσι στα επόμενα δύο ματς με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης αγωνίστηκε συνολικά μόλις 16 λεπτά αφού ακόμα έψαχνε τα πατήματά του.

Σιγά σιγά ο Ανσαριφάρντ προσαρμόστηκε στην Πλατεία και ξεκίνησε να δείχνει γιατί ακούγονται τόσα καλά λόγια για αυτόν. Στο Αγρίνιο μπήκε αλλαγή και στα 17 λεπτά που αγωνίστηκε κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό με την κυανέρυθρη φανέλα, ενώ μια εβδομάδα μετά έστω και σε φιλικό σημείωσε δύο γκολ απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Τα γκολ του και οι εμφανίσεις του έφτασαν μέχρι την πατρίδα του το Ιράν με τα ΜΜΕ της χώρας να κατακλύζουν με τηλεφωνήματα τους ανθρώπους του Πανιωνίου για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα γκολ του αλλά και για την γενικότερη πορεία του στον Πανιώνιο και την Ελλάδα, αφού στο Ιράν ο Ανσαριφάρντ είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και κάθε του κατόρθωμα είναι είδηση για τους συμπατριώτες του.

Το σίγουρο είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ξεδιπλώνει το ταλέντο του και αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά και οι άνθρωποι του Πανιωνίου που δικαιώνονται για την επιλογή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα