Για... καφέ στην Γλυφάδα ο ΟΦΗ!

Για... καφέ στην Γλυφάδα ο ΟΦΗ!

Gazzetta team
Για... καφέ στην Γλυφάδα ο ΟΦΗ!

bet365

Η 3η επίσκεψη του ΟΦΗ στην Αττική ήταν και η τυχερή! Οι Κρητικοί χωρίς να δυσκολευτούν κέρδισαν με 3-0 την Γλυφάδα με γκολ των Περογαμβράκη και Πόποβιτς!

Μετά από τις 2 γκέλες στο Λεκανοπέδιο κόντρα σε Εθνικό και Νέο Ηράκλειο, αυτή την φορά ο ΟΦΗ ήταν πιο ουσιαστικός και καλύτερος. Έτσι δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει την 2η του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 0-3 την Γλυφάδα. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν... τεράστια.

Οι Κρητικοί έγιναν αφεντικά του αγώνα από το πρώτο λεπτό και μόλις στο 8' με δυνατό σουτ του Περογαμβράκη πήραν... κεφάλι στο σκορ (0-1). Η συνέχεια ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο Πόποβιτς στο ημίωρο είχε δοκάρι κι όλα έδειχναν ότι το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου.

Τελικά ο Σέρβος, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε ένα... γκολ για Όσκαρ, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, όπου πάντως έχει τεράστια ευθύνη ο Ζιώγκας, ο τερματοφύλακας της Γλυφάδας! Με την νίκη να έχει... κλειδώσει στην συνέχεια ο ΟΦΗ έπαιξε στο ρελαντί. Πάντως παρά το γεγονός ότι... έριξε ταχύτητα βρήκε κι ένα 3ο γκολ με τον Ραπτάκη στο 80' ύστερα από σέντρα του Πόποβιτς.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα