Ασταμάτητος ο Άρης

Ασταμάτητος ο Άρης

Gazzetta team
Ασταμάτητος ο Άρης

bet365

Οι "κίτρινοι" πέρασαν και από την έδρα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου κερδίζοντας την ομάδα του Κιλκίς με 2-1. Τα γκολ για τους Θεσσαλονικείς που συνεχίζουν την προσπάθεια αήττητοι πέτυχαν οι Ντούνης και Κυβελίδης, ενώ ισοφάρισε προσωρινά ο Καρασίμου.

Μέσα σε τρεις εβδομάδες ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Νίκος Αναστόπουλος "χτίσανε" μια ομάδα για να διεκδικήσει την άνοδο στην Β' Εθνική. Οι επιλογές μπορεί να ήταν στα μάτια κάποιων βιαστικές, όμως ήταν μελετημένες κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής ο Άρης. Οι "κίτρινοι" πέτυχαν άλλη μια νίκη με αντίπαλο αυτή την φορά τον Εθνικό Αγιονερίου και συνεχίζουν αήττητη τον αγωνιστικό Γολγοθά. Το δημοτικό γήπεδο του Κιλκίς "ντύθηκε" στα "κιτρινόμαυρα" για να υποδεχθεί την ομάδα του "Αλενατόρε", με τον κόσμο με τραγούδια και συνθήματα να συμπαραστέκεται στην προσπάθεια του αρχηγού Καζναφέρη και των υπολοίπων παικτών.

Οι Θεσσαλονικείς με εμφανή τα σημάδια της κούρασης καθώς έδωσαν μέσα σε μια εβδομάδα τρία παιχνίδια, έπαιξαν απλά για να κερδίσουν τον αγώνα και το έκαναν. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε πάρει τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να "καθαρίσει" το παιχνίδι. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη σημειώθηκε στο 2ο λεπτό όταν ο Ντούνης επιχείρησε το σουτ με τους αμυντικούς του Εθνικού να διώχνουν σε κόρνερ. Στο 7' ο Παυλίδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γουναρίδη.

Η τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο ήταν για τους φιλοξενούμενους και μάλιστα συνοδεύτηκε με γκολ. Στο 34΄ο Ν΄Λουντούλου, έβγαλε εξαιρετικά στον Γεωργιάδη, ο οποίος γύρισε παράλληλα στην εστία και ο Ντούνης με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Γουναρίδη για το 0-1. Στην επανάληψη ο Άρης θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ με πρωταγωνιστεί και πάλι τον Ντούνη. Στο 54' ο μέσος των "κίτρινων" έκανε το σουτ από την μικρή περιοχή, αλλά ο Γουναρίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τους Θεσσαλονικείς να δείχνουν πως τους ικανοποιεί το 1-0. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν διαφορετική άποψη και στο 74' πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης. Στην μοναδική ευκαιρία που είχε δημιουργήσει η ομάδα του Εθνικού ήρθε το γκολ από τον Καρασίμου μετά από διαδοχικά λάθη των αμυντικών του Άρη.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ καθώς μετά από δύο λεπτά οι θεσσαλονικείς πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Κυβελίδη στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά από σέντρα του Ντούνη

Αντίδραση για την κάρτα Κοντονή
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη έκαναν αίσθηση, πέρα από την δυναμική τους συμπαράσταση προς την ομάδα, με το πανό που "σήκωσαν" στο γήπεδο του Κιλκίς με το εξής μήνυμα: «Κάρτα, ΑΜΚΑ, φακέλωμα, ΑΦΜ… Είναι ελεύθεροι πολίτες οι οπαδοί;»… Super 3″.


Εθνικός: Γουναρίδης, Μπουζούρας, Τριανταφυλλίδης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασήμος, Υψηλός, Στεφανίδης Στ, Στεφανίδης Ν., Πεχλιβάνης (46΄Γιώργης), Δρόσος

Άρης: Tζινάρ, Ραούλ Μπράβο, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Ρόβας, Μελισσάς, Ντούνης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Καζναφέρης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα