Καλλονή - Λεβαδειακός 0-0

Νίκος Τσιώκος
Καλλονή - Λεβαδειακός 0-0

bet365

Από βροχή άλλο τίποτα! Από γκολ... τίποτα! Στην Μυτιλήνη, παρά τις προσπάθειες τους, Καλλονή και Λεβαδειακός κόλλησαν στο... μηδέν (0-0) σε ένα ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί.

Έτσι ξεκίνησαν

Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Για την Καλλονή ο Μπαργκάν πήρε για πρώτη φορά θέση βασικού, με τον Χογκ να είναι κάτω από τα δοκάρια, τον Τσαμπούρη δεξιά στην άμυνα, τον Γιορέντε αριστερά και τους Ούκα, Αναστασιάδη στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Κεϊτά, Καλτσάς και μπροστά τους ο Γεωργίου δεξιά, ο Μπαργκάν αριστερά και ο Σάμπα στον άξονα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μανούσος.

Για τον Λεβαδειακό ο Τσιντώτας πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Στάθη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Μανωλά το αριστερό και τους Τριποτσέρη, Ουόν να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Νικολάου, Μαχαίρας και μπροστά τους ο Ναβάρο δεξιά, ο Γιακουμάκης αριστερά και ο Φαβάλι στον άξονα. Μοναδικός προωθημένος ο Μάντζιος.

Καλύτερη η Καλλονή, λίγα πράγματα

 

Παρά τη συνεχή βροχή στη Μυτιλήνη, ο αγωνιστικός χώρος στον Ταρλά ήταν σε καλή κατάσταση. Βέβαια, όσο περνούσε η ώρα αυτός γινόταν ολοένα και πιο βαρύς, κάτι που δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Παρά ταύτα, υπήρξαν αρκετές προσπάθειες, με την Καλλονή να είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και να έχει τα ηνία και κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν υπήρξε η μεγάλη φάση στο παιχνίδι.

Ο Μπαργκάν σούταρε άουτ στο 4', όπως και ο Σάμπα στο 18' και στο 20'. Άλλο ένα του Κεϊτά στο 32' ήταν κακό και δεν απείλησε τον Τσιντώτα, με τον Λεβαδειακό να έχει την καλύτερη στιγμή στο 34', όταν ο Χογκ μπλόκαρε το σουτ του Μαχαίρα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την κεφαλιά του Αναστασιάδη στο 35', την οποία μπλόκαρε ο Τσιντώτας, και με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως σκορ.

Ίδιο σκηνικό

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν περισσότερο για το γκολ, το οποίο θα τους έδινε τη νίκη, όμως δεν μπορούσαν να το πετύχουν σ' ένα ματς που ήταν κακό και είχε λίγες φάσεις.

Μερικές εξ' αυτών ήταν η άστοχη κεφαλιά του Μανούσου στο 70' και το σουτ του Καλτσά στο αμέσως επόμενο λεπτό, που μπλόκαρε ο Τσιντώτας. Ίδια κατάληξη είχε και αυτό του ίδιου παίκτη στο 82', ενώ μέχρι το φινάλε οι Βοιωτοί κλείστηκαν στα καρέ τους, δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει και κράτησε το 0-0 μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Man of the match: Η βροχή!!! Σ' ένα κακό ματς στη Μυτιλήνη δεν ξεχώρισε κάποιος ποδοσφαιριστής, με τη βροχή, είτε υψηλής, είτε χαμηλής έντασης, να πρωταγωνιστεί.

Αδύναμος κρίκος: Παρά την προσπάθειά της για το γκολ, η Καλλονή δεν είχε λύσεις επιθετικά, με αποτέλεσμα να μη βρει δίχτυα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στο ύψος του: Ο Τσιντώτας ήταν σταθερός στις όποιες στιγμές απείλησε η Καλλονή, ενώ στο ύψος του στάθηκε και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες, παρά τη βροχή και το κρύο.

Η γκάφα: Την έκαναν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, που μόνο ποδόσφαιρο δεν έπαιξαν!

Το στραγάλι: Εύκολο απόγευμα για τον Παπαδόπουλο, που έδειξε όπου χρειάστηκε την κίτρινη κάρτα και δεν είχε τη δύσκολη φάση. Καλή δουλειά και από τους βοηθούς του.

Το ταμείο του Gazzetta: Κακό παιχνίδι στη Μυτιλήνη, το οποίο ελάχιστοι έως κανένας θα θυμούνται με το πέρασμα του χρόνου. Η Καλλονή προσπάθησε περισσότερο, όμως όσο και να προσπαθούσε δεν έμπαινε γκολ ούτε με... αίτηση στον βροχερό Ταρλά. 0-0 το τελικό αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Συνθέσεις ομάδων

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Μπαργκάν (83' Μπουρούς), Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Ουόν, Μανωλάς, Νικολάου, Γιακουμάκης, Στάθης, Φαβάλι (67' Γιάχιτς), Ναβάρο (90'+2' Μίνγκας), Μαχαίρας (83' Ρομέου), Μάντζιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα