Καλπάζει ο Άρης (pics)

Καλπάζει ο Άρης (pics)

Gazzetta team
Καλπάζει ο Άρης (pics)

bet365

Με δύο γκολ που πέτυχαν από το πρώτο ημίχρονο οι Καπνίδης και Ντούνης, ο Άρης κέρδισε την ομάδα του Λαγκαδά με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι "κίτρινοι" κατέβασε ρυθμό, με τον κόσμο του να ασχολείται με το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Κυρίαρχος ήταν ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο με την Α.Π.Ε. Λαγκαδά στο Βικελίδης. Οι "κίτρινοι" από το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα είχε τον πλήρη έλεγχο και προσπαθούσε να σπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα ο Άρης είχε την πρώτη του ευκαιρία. Στο 14ο λεπτό ο Παυλίδης ελίχθηκε ωραία στη μεγάλη περιοχή, ο Καπνίδης έγινε κάτοχος της μπάλας πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του Λαγκαδά.
Δύο γκολ σε 4 λεπτά
Ο Άρης μετά από μισή ώρα αγώνα άρχισε και πάλι να προσεγγίζει την εστία του Καλογεράκη, αναζητώντας το γκολ που θα βοηθούσε τους γηπεδούχους να "καθαρίσουν" από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη. Στο 31' μετά από σέντρα του Ν' Λουντούλου ο Καπνίδης στην καρδία της άμυνας του Λαγκαδά έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 33' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Καπετανόπουλου με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Καπνίδης ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ο επιθετικός των "κίτρινων" έφτασε τα 4 γκολ σε πέντε αναμετρήσεις.
Τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από ένα λάθος στην άμυνα του Λαγκαδά ο Ντούνης έκλεψε την μπάλα και μ' ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Καλογεράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η ομάδα του Λαγκαδά βλέποντας πως ο Άρης έχει αρκεστεί στο 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε με μακρινά σουτ του Παναγιωτούδη να απειλήσει την εστία του Τζινάρ. Όσο πλησιάζαμε προς την λήξη του αγώνα οι φίλαθλοι του Άρη άρχισαν να ασχολούνται με το παιχνίδι μπάσκετ με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.
Πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη , Super3 και Club 1914, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα, τίμησαν την μνήμη του Γιάννη Μαστρακούλια καταθέτοντας στεφάνια στην θύρα 3 του Κλεάνθης Βικελίδης.

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Τζινάρ, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Γεωργιάδης, Καζναφέρης, Παυλίδης (81' Ντόγος), Ρόβας, Ντούνης (71' Καλογέρης), Ν΄Λουντούλου, Πόι, Καπνίδης (60' Κυβελίδης)

ΑΠΕ Λαγκαδά (Γ. Παγώνης): Καλογεράκης, Βασαϊτης, Καπετανόπουλος (60' Πολίτης), Λαβίδας, Αθανασίου, Λεμονής, Ξανθόπουλος, Τσερκέζης, Κράββαρης (67' Σαράφογλου), Παναγιωτούδης, Βεϊδαμενίδης (76' Παπαναστασίου)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα