Τζιμπούρ: «Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος...»
Ο Αλγερινός φορ της «Ένωσης», μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή», υποστήριξε ότι: «Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν θέλω να γυρίσω νωρίτερα, θέλω να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα. Ελπίζω να είμαι σύντομα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω».
Όσο για την αλλαγή προπονητή και την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ, είχε να πει: «Τα παιδιά έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε ακόμα ενωμένοι. Είμαστε καλή ομάδα με φιλοδοξίες. Σίγουρα ήταν μία καλή απάντηση».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
