Έρχεται για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Πογιέτ!

Έρχεται για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Πογιέτ!

Γιώργος Τσακίρης
Έρχεται για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Πογιέτ!

bet365

Ο Γκας Πογιέτ αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να τελειώσει το deal με την ΑΕΚ αφού η υποψηφιότητά του για τη διαδοχή του Δέλλα είναι αυτή που προκρίθηκε από τον Μπάγεβιτς.

Η περίπτωση του Γκας Πογιέτ είναι αυτή που όπως είχε γίνει γνωστό από νωρίς το πρωί πρόκρινε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να διαδεχθεί στον πάγκο της ΑΕΚ τον Τραϊανό Δέλλα μεταξύ των υπολοίπων υποψηφιοτήτων...

Τι ισχύει όμως με τον Ουργουγουανό τεχνικό; Είναι ήδη ολοκληρωμένο το deal με την ΑΕΚ;

Από την Ένωση ξεκαθαρίζεται πως συμφωνία δεν υπάρχει με τον Πογιέτ. Κι αυτό είναι λογικό. Γι' αυτό αναμένεται άλλωστε (αύριο το μεσημέρι) να ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του μαζί τους και να φτάσουν σε συμφωνία...

Στην ΑΕΚ περιμένουν τον Ουρουγουανό προπονητή προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να διαπραγματευτούν στα ζητήματα που υπάρχουν με το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας που προφανώς μοιάζει εύκολο να ξεπεραστεί.

Ο Πογιέτ λοιπόν έρχεται στην Αθήνα (επαναλαμβάνουμε όλα συνηγορούν ότι θα έρθει αύριο το μεσημέρι) για να υπογράψει στην ΑΕΚ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα