Αιολικός κατά Καλλονής με αιχμές

Νίκος Τσιώκος
Αιολικός κατά Καλλονής με αιχμές

bet365

Με δελτίο Τύπου, που φέρει την υπογραφή του προέδρου, Σταύρου Γριππιώτη, ο Αιολικός άφησε αιχμές για την Καλλονή, έπειτα από την απόφαση να μην του παραχωρήσει τον Ταρλά για τους αγώνες του στη Γ' Εθνική.

Συνεχίζεται η κόντρα του Αιολικού με την Καλλονή, με τη Λέσβο να έχει χωριστεί στα δύο. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Αιολικού να κάνει παράπονα, μετά την απόφαση της ΑΕΛΚ να μην του παραχωρήσει το Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης για τους αγώνες του στη Γ' Εθνική.

Έτσι, εξέδωσε δελτίο Τύπου, το οποίο φέρει την υπογραφή του προέδρου, Σταύρου Γριππιώτη. Σε αυτό, λοιπόν, αφήνονται αιχμές για τον τρόπο που η Καλλονή εκπροσωπεί το νησί, ενώ περιέχει και μεγάλη... δόση ειρωνείας.

Μάλιστα, τονίζεται ότι οι φίλαθλοι του Αιολικού έχουν αποδείξει μπορούν να μετατρέψουν σε... Ταρλά οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας κι αν βρεθούν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Αιολικού

 

Συνεπείς στις υποσχέσεις τους οι «κύριοι» της ΑΕΛ Καλλονής αρνήθηκαν μέσω του συναιτερισμού της Σούπερ Λιγκ στο αίτημά μας για την πραγματοποίηση του αγώνα της ομάδας με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας στις 1-11-2015 στον Ταρλά, αν και οι ίδιοι τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός της έδρας τους.

Τους συγχαίρουμε για τη σταθερότητά τους και τους ενημερώνουμε ότι οι «έδρες» δεν ορίζονται μόνο χωροταξικά, αλλά κυρίως από τους φιλάθλους τους. Ο Αιολικός καταφέρνει να κάνει έδρα γήπεδα ακόμα και εκτός νησιού γιατί απλά η αγάπη των φιλάθλων μας προς την ομάδα μας είναι τέτοια.

Καλούμε, λοιπόν, γι' άλλη μια φορά τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, που θέλει να δει καλό ποδόσφαιρο και όχι να κάνει μία τηλεοπτική εμφάνιση δευτερολέπτων σε συνδρομητικό κανάλι, να έρθε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής - τη φετινή έδρα του Αιολικού - και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Στους άσπονδους δε «φίλους» μας ευχόμαστε καλή συνέχεια και τώρα που κατάφεραν να εξουδετερώσουν το πρόβλημα που λέγεται Αιολικός να καταφέρουν να αφοσιωθούν και να λύσουν τα υπόλοιπα προβλήματά τους, ώστε να εκπροσωπήσουν επάξια το λεσβιακό ποδόσφαιρο στα «σαλόνια» του πρωταθλητισμού στην Ελλάδα. Καλή αγωνιστική σεζόν και εις το επανιδείν!

Για τον ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Γριππιώτης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα