Η αποστολή για τον ΑΠΟΕΛ

Η αποστολή για τον ΑΠΟΕΛ

Gazzetta team
Η αποστολή για τον ΑΠΟΕΛ

bet365

Τους 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Αστέρα για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ανακοίνωσε ο Στάικος Βεργέτης.

Οι Αρκάδες βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου τους στο Europa League, με μόλις 1 βαθμό, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και στη ρεβάνς με την κυπριακή ομάδα θέλουν την νίκη που θα τους ξαναδώσει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ετοιμοπόλεμος ο Αστέρας Τρίπολης για το κρίσιμο ματς με τον ΑΠΟΕΛ στην 4η αγωνιστική του Europa League. Η νίκη των Αρκάδων βρίσκεται σε απόδοση 2.40 στη Novibet.

Ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που συνθέτουν την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Αγιόκο, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Λούι, Τρομένα, Μάσα, Δημούτσος, Λανσαρότε, Φερνάντες, Φούντας, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Γιάννου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα