Ολυμπιακός: «Τρελαίνει» και τους scouts ευρωπαϊκών ομάδων!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Τρελαίνει» και τους scouts ευρωπαϊκών ομάδων!

bet365

Ο Ολυμπιακός κάνει ανατροπές στην Ευρώπη και συγκεντρώνει ξανά το μεγάλο ενδιαφέρον scouts μεγάλων ομάδων! Ποιοί βρέθηκαν στο Φάληρο και για ποιούς. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Gazzetta.gr.
Είναι δεδομένο πως το limit up του ευρωπαϊκού Ολυμπιακού έχει στρέψει ξανά την προσοχή πολλών ομάδων πάνω του. Και βέβαια σε κάθε ματς στο Καραϊσκάκη μαζεύονται πολλοί μάνατζερ και scouts.
Το ίδιο συνέβη και στο ματς του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η Τότεναμ τσέκαρε ξανά (σ.σ. και πάλι από κοντά) τον Φορτούνη, η Γιουβέντους είχε άνθρωπό της για τον Ελαμπντελαουί και ενώ και άλλες ιταλικές ομάδες είχαν εκπροσώπους τους για τον Μαζουάκου (σ.σ. τον οποίο τσεκάρει και η Γιουβέντους). Και βέβαια από την Αγγλία υπάρχει πάντα και η Άρσεναλ που ρίχνει... ματιές σε ερυθρόλευκους.
Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτοί οι παίκτες. Ο Πάρντο έκλεψε την παράσταση με το μοναδικό του... σόου στον αγωνιστικό χώρο. Κέρδισε την αποβολή του Πίβαριτς και έβαλε και δύο γκολ. Οπότε παρότι δεν ήταν στον... προγραμματισμό των scouts των ομάδων που βρέθηκαν στο Φάληρο μπήκε στα... μπλοκάκια τους.
Ο Κολομβιανός μάλιστα εάν μπορούσε να πιάσει θέση κοινοτικού θα είχε ακόμα πιο πολλές ομάδες να ασχολούνται ήδη μαζί του. Παρόμοια περίπτωση και ο Κασάμι με την... ματσάρα που έκανε στο β' μέρος. Εξάλλου ο Ελβετός είναι ένας παίκτης που έχει αρκετούς... φανς στην γειτονική μας χώρα. Και φυσικά για τον διεθνή άσο υπήρξε το σχετικό... σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού.
Και βέβαια επειδή πλησιάζει ο Γενάρης τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ο Ολυμπιακός εξάλλου έχει δείξει πως είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια ελκύει ευρωπαϊκά μεγαθήρια για παίκτες του και πως κάνει και μεγάλες πωλήσεις. Και αναμφίβολα εκτός των παραπάνω πάντα στο... προσκήνιο βρίσκεται ο Ρομπέρτο. Ένας κίπερ τοπ επιπέδου, τον οποίο δεν έχουν... ξεχάσει σε Ισπανία και Αγγλία (σ.σ. κυρίως).
Και φυσικά όλο αυτό δείχνει και την μεγάλη ποιότητα των παικτών των Πειραιωτών. Που σε κάθε αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ προσελκύουν πάνω τους πολλά βλέμματα. Και που ανεβάζουν διαρκώς την... χρηματιστηριακή τους αξία και τις ποδοσφαιρικές τους μετοχές και που αποκτούν ολοένα και πιο μεγάλη μεταπωλητική αξία. Και σαφώς και δείχνουν το τι μέγεθος και μεγάλη δυναμική έχει πια ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα