Αρνεσεν και ο ΠΑΟΚ… ψάχνονται!
Σε ευρεία σύσκεψη, που έγινε το Σάββατο (8/11), ο Φρανκ Αρνεσεν ανέλυσε στους «σκάουτερ» της ομάδας τους στόχους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ενώ από την πλευρά τους οι άνθρωποι του τμήματος σκάουτινγκ κατέθεσαν τα πεπραγμένα τους από την «κατασκοπεία» ξένων, κυρίως, ποδοσφαιριστών, που έχουν παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα με διαδοχικά ταξίδια σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.
Στο συγκεκριμένο τμήμα εντάχθηκε τελευταία, ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Μπορμπόκης, που με την εμπειρία και τη γνώση του γύρω από το ποδόσφαιρο μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, ενώ ένα ξεχωριστό κομμάτι αφορά τους ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική, τους οποίους παρακολουθεί εδώ και δύο μήνες ο Αλβες Λίνο. Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερώσει τον Αρνεσεν στην συγκεκριμένη συνάντηση.
Ο Δανός αθλητικός διευθυντής μαζί με τους συνεργάτες του και τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο παρακολούθησαν όλα τα εσωτερικά διπλά των τμημάτων υποδομής, από την ομάδα κάτω των 10 ετών μέχρι και την ομάδα κάτω των 17 ετών προκειμένου να έχουν μια καλύτερη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, όπου ο Αρνεσεν ρίχνει μεγάλο βάρος και δείχνει ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Παράλληλα, υπάρχει σε εκκρεμότητα το θέμα του γενικού αρχηγού της ομάδας, που μέχρι τώρα καλύπτεται εκ των έσω, αλλά Αγγελίδης και Αρνεσεν θέλουν να φέρουν άνθρωπο από το εξωτερικό. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ένας παλιός συνεργάτης του Άρνεσεν από τη Γερμανία, που μιλάει και τα ελληνικά, αλλά μέχρι τώρα το θέμα του «σκαλώνει» στην αρνητική στάση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θέλει για το συγκεκριμένο πόστο και ρόλο έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ και την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
