Αργεντινή – Βραζιλία 1-1

Gazzetta team
Αργεντινή – Βραζιλία 1-1

bet365

Ο Λαβέτσι έβαλε μπροστά την Αργεντινή, αλλά η Βραζιλία βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να κλέψει το βαθμό στο Μονουμεντάλ, με τον Λούκας Λίμα. Με δέκα τελείωσε η Σελεσάο.

Το γκολ του μεσοεπιθετικού της Σάντος στο 58', έδωσε ένα πολύτιμο βαθμό στους Βραζιλιάνους, στερώντας παράλληλα από την Αργεντινή την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση μετά από τρία παιχνίδια. Η «αλμπισελέστε» που αγωνίστηκε χωρίς τους Μέσι, Αγουέρο και Τέβες, βασίστηκε στην τριπλέτα των Ντι Μαρία, Λαβέτσι και Ιγουαΐν για τη γραμμή κρούσης της.

Η τριάδα αυτή, ήταν που συνδυάστηκε για να ανοίξει το σκορ στο Μπουένος Άιρες, όταν ο Ντι Μαρία βρήκε τον Ιγουαΐν στα δεξιά κι εκείνος τροφοδότησε τον Λαβέτσι, που πλάσαρε τον Άλισον Μπέκερ στο 34', για να σφραγίσει την ανωτερότητα των Αργεντινών στον αγωνιστικό χώρο μέχρι εκείνο το σημείο.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσουν στην επανάληψη, όταν ο Ντάνι Άλβες σέντραρε με το εξωτερικό για τον Ντάγκλας Κόστα, η κεφαλιά του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι, πριν ο Λίμα μαζέψει το ριμπάουντ για να ισοφαρίσει. Το Superclasico θα μπορούσε να είχε γείρει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, αφού Γουίλιαν και Οταμέντι έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, ενώ η Βραζιλία έμεινε με παίκτη λιγότερο με την αποβολή του Νταβίντ Λουίζ στο 89' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αργεντινή (Μαρτίνο): Ρομέρο, Ρονκάλια, Φούνες Μόρι, Οταμέντι, Ρόχο, Μασεράνο, Μπίλια, Μπανέγα (Λαμέλα), Ντι Μαρία, Λαβέτσι (Γκαϊτάν), Ιγουαΐν (Ντιμπάλα)
Βραζιλία (Ντούνγκα): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μιράντα, Νταβίντ Λουίζ, Φιλίπε Λουίς, Λουίζ Γκουστάβο, Ελίας, Λούκας Λίμα (Ρενάτο Αουγκούστο), Γουίλιαν (Ζιλ), Νεϊμάρ, Ρικάρντο Ολιβέιρα (Ντάγκλας Κόστα)

 

Τελευταία Νέα