Γκέλα για ΟΦΗ, 1-1 με Αστέρα Βάρης!

Γκέλα για ΟΦΗ, 1-1 με Αστέρα Βάρης!

Gazzetta team
Γκέλα για ΟΦΗ, 1-1 με Αστέρα Βάρης!

bet365

Ισοπαλία-σοκ για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, καθώς το 1-1 με τον Αστέρα Βάρης, τον αφήνει ακόμη πιο μακριά από τις πρώτες θέσεις! Χαμένο πέναλτι και δοκάρι για τους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε το ματς με τους καλύτερους οιωνούς! Μόλις στο 6΄η ομάδα του Νίκου Γκουλή προηγήθηκε όταν από σέντρα του Φραγκουλάκη, ο Μητσόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! Το 1-0 για τους γηπεδούχους έδειχνε και μια εύκολη συνέχεια.

Τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Παρά τις ευκαιρίες των Φαμπίνιο, Κώτσιου και Περογαμβράκη το 2-0 δεν έγινε. Στην επανάληψη η αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ ήταν κακή και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι καθώς στο 81' με τον Ιβάνοφ ισοφάρισαν σε 1-1! Το σοκ για τους γηπεδούχους έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν μερικά λεπτά αργότερα κέρδισαν αμφισβητούμενο πέναλτι, αλλά ο κίπερ της Βάρης, Μαρινάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Φραγκουλάκη.

Στις καθυστερήσεις ο κακός ΟΦΗ θα μπορούσε να... κλέψει το τρίποντο όμως το σουτ του Τζέκου σταμάτησε στο δοκάρι του Αστέρα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους οπαδούς του συλλόγου από το Ηράκλειο να αποδοκιμάζουν έντονα τους παίκτες της ομάδας για την κακή εμφάνισή τους!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα