Βασικός ο Εσιέν!

Νίκος Αθανασίου
Βασικός ο Εσιέν!

bet365

Ο Μίκαελ Εσιέν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ξεκινά Ατζαγκουν αριστερό χάφ και Τριανταφυλλόπουλο δεξί μπακ ο Ιταλός.

Ο Αντρέα Στραματσόνι παίρνει τελικά το ρίσκο και δίνει φανέλα βασικού στον Μίκαελ Εσιέν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός τεχνικός, ποντάρει στην καλή εικόνα του Γκανέζου στις προπονήσεις και έτσι αποφάσισε να τον έχει στις βασικές επιλογές του, κάτι που σημαίνει πως σε λίγες ώρες ο Εσιέν θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, αναμένεται να καλυφθούν από τους Στιλ κάτω από τα δοκάρια, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλο αριστερά και δεξιά στην άμυνα, με τους Σάντσεθ, Ταυλαρίδη να είναι τα στόπερ. Στον άξονα δίπλα στον Εσιέν θα βρεθεί ο Αμπέντ, αριστερά θα είναι ο Ατζαγκούν, δεξιά ο Ζέκα, ενώ το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελείται από τους Μπεργκ, Καρέλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα