Συμφωνία με Βοσνιάδη στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Συμφωνία με Βοσνιάδη στην Κέρκυρα

bet365

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα είναι ο νέος προπονητής της Κέρκυρας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία. Την Τετάρτη στην προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός.

Έτοιμη ήταν, όπως φαίνεται, η διάδοχη κατάσταση στην Κέρκυρα με την διοίκηση των Φαιάκων να έρχεται σε συμφωνία με τον Αλέκο Βοσνιάδη για την διαδοχή του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο των Επτανήσιων. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η διοίκηση κινήθηκε... αστραπιαία και κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του Έλληνα τεχνικού που ήταν επίσης σε επαφές και με τον Αγροτικό Αστέρα.

Το φλερτ των δύο πλευρών είχε αρχίσει αμέσως μετά από την ήττα από την Παναχαϊκή, όμως τότε αν και υπήρχε αρχική συμφωνία, υπήρξε η στήριξη στον Άγγελο Διγκόζη. Την Τρίτη όμως ο νεαρός τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον Βοσνιάδη που... περίμενε στο ακουστικό του! Μέσα σε λίγες ώρες υπήρξε η προφορική συμφωνία και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να πέσουν οι υπογραφές, με τον πρώην τεχνικό του Απόλλωνα Σμύρνης να φτάνει πιθανότατα και εντός της ημέρας στο νησί.

Την Τέταρτη μάλιστα, θα βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας όπου θα γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του και την Παρασκευή θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με την Λαμία στην Κέρκυρα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα