Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0 (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0 (vid)

bet365

Χωρίς να... ιδρώσει ο Ηρακλής νίκησε με 4-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και είναι... με το 1.5 πόδι στους 16 του Κυπέλλου, αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό.

Την αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε και στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της φάση των ομίλων του Κυπέλλου ο Ηρακλής. Ο «γηραιός» παρότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος προτίμησε να ξεκουράσει πολλούς από τους λεγόμενους βασικούς παίκτες, δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με το εμφατικό 4-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και να κάνει άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Πλέον οι «κυανόλευκοι» έχοντας φτάσει τους 4 βαθμούς, θέλουν μια ισοπαλία απέναντι στον Αχαρναϊκό στο Μενίδι για να συνεχίσουν στο θεσμό.

Ξεκούρασε πολλούς μετά τον Παναθηναϊκό

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλησε να ξεκουράσει παίκτες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και άφησε εκτός αποστολής τους Βέλλιο, Μπουκουβάλα, Μπαρτολίνι, Χουάντερσον, Κάσσο, Μακρή και Λάζαρ. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να φτάσουν με άνεση στη νίκη δείχνοντας πως έχουν ανέβει για τα καλά.

Χαλαρά στο πρώτο

Όσον αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι χωρίς να φορτσάρουν κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με ένα γκολ υπέρ τους. Γκολ που πέτυχε ο Καρασαλίδης στο 24' μετά από σέντρα του Ιντζόγλου και τραγικό λάθος του Τσάμη. Πριν το γκολ οι Καρδιτσιώτες είχαν μπει λίγο καλύτερα, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Περνίς, κάτι που έκαναν πιο εύκολα οι «κυανόλευκοι» ειδικά μετά το 1-0. Ωστόσο στις δύο φάσεις που έκαναν και ειδικά αυτή στο 34' που ήταν και η μεγαλύτερη, ο Χαντί δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Περίπατος στο δεύτερο

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν ακόμα καλύτερα για τον «γηραιό» με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να μπαίνει με διάθεση να... τελειώσει όσο γίνεται πιο νωρίς το ματς. Και ουσιαστικά το έκανε στο 58', με τον Χαντί να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Τσάμη με δυνατό σουτ σε κομπίνα σε φάουλ.

Με το 2-0 υπέρ του, ο Ηρακλής κατέβασε ρυθμό, η Αναγέννηση δεν μπορούσε να αντιδράσει και έπρεπε να φτάσουμε στο 85' για να δούμε κάτι καλό. Ο Περόνε που είχε μπει αλλαγή στο 73' έβαλε την δικιά του πινελιά στο ματς σκοράροντας αρχικά στο 85' και εν συνεχεία στο 86' κάνοντας το 4-0 και πετυχαίνοντας γκολ μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το 0-1 επί της Καλλονής στην Μυτιλήνη.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Καρλίτος, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ζαμπάζης, Ιντζόγλου (67' Στάμου), Κυριακίδης (78' Πουρτουλίδης), Λουκίνας (73' Περόνε), Τσιλιανίδης, Χαντί.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Τζάνης, Γκόλιας (70' Στάμος), Σάββας, Ρούσσης, Μοσχάκης, Ακασού, Κοντός (78' Μπιτέλης), Μαυριάς, Τσίτας, Σκαθαρούδης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα