Καλύπτει τις ζημιές στη Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός!

Καλύπτει τις ζημιές στη Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Καλύπτει τις ζημιές στη Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός!

bet365

Πρόταση ώστε να καλύψει τα έξοδα από τις φθορές που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ θα υποβάλει ο Παναθηναϊκός! «Είναι θέμα αρχής» τονίζουν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει κάθε πράξη βίας και σκοπεύει να καλύψει τα έξοδα αποκατάστασης των φθορών στα γραφεία της Super League"

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σταθερή και αδιαπραγμάτευτη στη θέση της, καταδικάζει στον απόλυτο βαθμό κάθε πράξη βίας. Το τελευταίο συμβάν το βράδυ της Παρασκευής με την προξένηση υλικών ζημιών στα γραφεία της Super League είναι μια ενέργεια που δεν έχει χώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βρίσκει κάθετα αντίθετη τη διοίκηση του συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και στην παρούσα φάση η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, αποτελεί θέμα αρχής για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανεξαρτήτως της προέλευσης και των κινήτρων των δραστών, να υποβάλει πρόταση στη Super League προκειμένου να καλύψει τα έξοδα αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν από τους αγνώστους.

Θα παρακολουθεί δε στενά την εξέλιξη των ερευνών για την αποκάλυψη των δραστών, ώστε να εντοπιστούν κι αποκαλυφθούν όποια σκοτεινά κέντρα μετέχουν σε τέτοιου είδους έκνομες δράσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα