Βυζάντιο – Άρης 0-1

Βυζάντιο – Άρης 0-1

Gazzetta team
Βυζάντιο – Άρης 0-1

bet365

Ο Άρης επικράτησε 1-0 του Βυζαντίου στην Καβάλα και κατάφερε έστω και δύσκολα να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Συνέχισε με νίκη ο Άρης, που επικράτησε έστω και δύσκολα του Βυζαντίου στην Καβάλα με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι από την αρχή της αναμέτρησης και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 33', όταν ο Ιντζίδης με διπλή προσπάθεια, κέρδισε τον Σουμουρίδη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει και δεύτερο τέρμα τόσο στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όσο και στην επανάληψη. Ωστόσο, αυτός που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ τελικά ήταν το Βυζάντιο, όταν ο Τσίλογλου στο 60' με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σιδεράκη.

Οι γηπεδούχοι, έχασαν ακόμα τρεις μεγάλες στιγμές! Νέο δοκάρι με τον Αποστόλου στο 76', ενώ στο 77' ο Παντελίδης αστόχησε σε τετ α τετ με τον Σιδεράκη. Η πολιορκία συνεχίστηκε και στο 78', το Βυζάντιο έχασε την τελευταία του μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Καρλόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να μείνει το τελικό 1-0.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Παναθηναϊκό.

Οι συνθέσεις:

Βυζάντιο: Σουμουρίδης, Δαγκούλης (71΄Καζαντζίδης), Γαλακτερός, Πόπτσης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς (57΄Παντελίδης), Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρέττας (75΄Ουζούνογλου)

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Καλογέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι (78΄Σαμαράς), Ν΄Λουντούλου (66΄Κόκε), Καπνίδης (66΄Κυβελίδης), Τάτος, Καζναφέρης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα