Ο... ρυθμιστής Καμπιάσο και το κλίμα για Άρσεναλ

Δημήτρης Τομαράς
Ο... ρυθμιστής Καμπιάσο και το κλίμα για Άρσεναλ

bet365

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο με την διαρκή ανοδική του πορεία βάζει έναν επιπλέον... πονοκέφαλο στον Μάρκο Σίλβα για τους 11 με Άρσεναλ. Ποιο το κλίμα στον Ρέντη για το ματς.

Ο Σίλβα και οι παίκτες του δεν έχουν καιρό για χάσιμο. Την Τετάρτη έχουν μπροστά τους τον... τελικό του Καραϊσκάκη με την Άρσεναλ. Ένα ματς «όλα ή τίποτα» για τον Ολυμπιακό ως προς την συνέχειά του στο φετινό Champions League.

Σε πρώτη φάση ως προς το βασικό σχήμα ο Καμπιάσο είναι αυτός που προβληματίζει κυρίως τον Πορτογάλο. Μιλάμε φυσικά για θετικό προβληματισμό, καθώς ο Αργεντίνος διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στο αρχικό σχήμα για το μεγάλο ματς με την Άρσεναλ.

Ο Καμπιάσο ενδεχομένως να αποδειχθεί και ρυθμιστής της ενδεκάδας. Πάντως μία πρώτη προσέγγιση της πιθανής ενδεκάδας των ερυθρόλευκων εκτιμά πως η ενδεκάδα θα είναι κατά 7/11 ή ίδια με Κομοτηνή. Οι αλλαγές θα είναι να ξεκινήσει ο Μιλιβόγιεβιτς αντί του Καμπιάσο, ο Σεμπά αντί του Ερνάνι, ο Πάρντο στην θέση του Ντουρμάζ και ο Ιντέγιε αντί του Φινμπόγκασον.

Άρα Ρομπέρτο κίπερ, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου, στόπερ οι Ντα Κόστα και Σιόβας (σ.σ. διεκδικεί μία θέση και ο Μποτία), άξονας με Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι, δεκάρι ο Φορτούνης, τα δύο εξτρέμ οι Σεμπά και Πάρντο και στράικερ ο Ιντέγιε.

Αυτό το ματς εξάλλου έχει διαφορετική προσέγγιση από το τεχνικό τιμ. Είναι μία αναμέτρηση όπου ο Σίλβα θέλει όσο πιο επιθετικογενή γίνεται τον Ολυμπιακό για ψάξει τα γκολ και τη νίκη, όσο δύσκολο και εάν είναι αυτό. Στον Ρέντη δεν τρέφουν αυταπάτες. Γνωρίζουν πολύ καλά την δυσκολία του εγχειρήματός τους, ξέρουν την δυναμική και το οικονομικό μέγεθος της Άρσεναλ και επίσης αντιλαμβάνονται και περιμένουν μία πολύ πιο... διαβασμένη Άρσεναλ.

Τις τελευταίες ημέρες, η πλειονότητα των δηλώσεων παικτών και προπονητή της Άρσεναλ, δείχνουν την αποφασιστικότητα των Άγγλων για την πρόκριση παρά τα προβλήματα τραυματισμών τους. Και βέβαια είναι στο χέρι των παικτών του Ολυμπιακού να δώσουν τις... απαντήσεις τους στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι όμως μία ομάδα που έχει μεγαλώσει στην Ευρώπη και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι περισσότερο παρά ποτέ να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Πλήρως αποφασισμένοι για να τα δώσουν όλα για μία μεγάλη πρόκριση.

Ο Καμπιάσο πάντως φρόντισε να στείλει το μήνυμά του για την Άρσεναλ μέσω Facebook. «Ακόμα μια σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα! Τώρα, ας ετοιμαστούμε για το μεγάλο παιχνίδι στο Champions League», ήταν το μήνυμα του Αργεντίνου άσου.

Another important win in the #superleague ! Now let's get prepared for a big match....UEFA Champions League Olympiacos...

Δημοσιεύτηκε από Esteban "Cuchu" Cambiasso στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Από την άλλη και ο Κώστας Φορτούνης έγραψε στα social media για το ματς στην Κομοτηνή. Ο Έλληνας μέσος ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Άλλη μια νίκη και άλλο ένα ρεκόρ», ήταν το μήνυμα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Άλλη μια νίκη και άλλο ένα ρεκόρ!

A photo posted by Kostas Fortounis (@fortou7) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα