Μέσα ο Χασομέρης στον Πανθρακικό
Μία προπόνηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού. Οι ακρίτες δούλεψαν σε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, πάσινγκ γκέιμ, τακτική, ενώ έπαιξαν και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Στα ευχάριστα ήταν ότι το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Δημήτρης Χασομέρης.
Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Χρήστος Τζάνης, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, με τον Βάλτερ να ακολουθεί και πάλι το ειδικό ατομικό του πρόγραμμα. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Θράκης για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο αθλητικό κέντρο το πρωί της Πέμπτης (10/12).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
