Προπόνηση χωρίς Φουστέρ, Μπουχαλάκη και Πουλίδο

Δημήτρης Τομαράς
Προπόνηση χωρίς Φουστέρ, Μπουχαλάκη και Πουλίδο

bet365

Οι Φουστέρ, Μπουχαλάκης και Πουλίδο δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα στον Ρέντη την Πέμπτη στην πρώτη προπόνηση μετά την Άρσεναλ.

Πριν από το ματς με την Άρσεναλ είχε προβλεφθεί μία ημέρα ξεκούρασης για τους ερυθρόλευκους (σ.σ. για την Πέμπτη). Ωστόσο η κακή βραδιά με την Άρσεναλ τους έφερε κανονικά στον Ρέντη την Πέμπτη για προπόνηση. Στο προπονητικό πρόγραμμα δεν μετείχαν οι Φουστέρ (που έκανε ατομικό), Μπουχαλάκης (έκανε το πρόγραμμά του) και Πουλίδο (θεραπεία). Όσοι έπαιξαν με Άρσεναλ έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονικά. Την Παρασκευή θα αρχίσει η προπόνηση στις 10.30.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Παναιτωλικός και η ομάδα επικεντρώνεται εκεί. Ο Σίλβα αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Άρσεναλ.

- Την Δευτέρα ο Μάρκο Σίλβα θα σχολιάσει στον Ρέντη την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα