Περέιρα: Δανεικός για έξι μήνες στη Ράσινγκ

Ο Περέιρα δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο Μπακού και στην Γκαμπάλα και γρήγορα ζήτησε από τον μάνατζερ του να του βρει ομάδα στην πατρίδα του. Αρχικά έγιναν συζητήσεις με την Γοδόι Κρουζ, που έκαναν μια πρόταση για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά προχώρησαν οι συζητήσεις με την Ράσινγκ Κλουμπ.
Στο «Χουάν Ντομίνγκο Περόν» ο Αργεντινός επιθετικός θα βρει τον Σεμπάστιαν Σαχά με τον πρόεδρο της ομάδας, Βίκτορ Μπλάνκο, να επιβεβαιώνει σήμερα το πρωί την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες.
Me confirma Víctor Blanco que está avanzado lo de Facundo Pereyra a préstamo seis meses y que,si bien es mediapunta, puede ir por las bandas
— Nicolás Montalá (@NicoMontala) Δεκέμβριος 12, 2015
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.