Θύελλα... ήταν ο Άρης

Θύελλα... ήταν ο Άρης

Gazzetta team
Θύελλα... ήταν ο Άρης

bet365

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόρπισε την Θύελλα Φιλώτα φιλοδωρώντας την με τέσσερα όμορφα τέρματα (Τάτος, Κόκε, Ντούνης και Ιντζίδης). Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Ισπανός επιθετικός που έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματα του και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Υπό το βλέμμα του Νίκου Κυζερίδη πραγματοποιήθηκε το σημερινό παιχνίδι του Άρη με την Θύελλα Φιλώτα, με τους γηπεδούχους χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα επικράτησαν εύκολα με 4-1. Επόμενος αντίπαλος για τους Θεσσαλονικείς η Δόξα Δράμας την προσεχή Τετάρτη (16/12). Στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ με 2-1 με δύο σουτ από τους Τάτο και Κόκε. Εκτός από τα δύο γκολ οι γηπεδούχοι ήταν μακριά από το καλό πρόσωπο που είχαν παρουσιάσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Υπήρξαν προβλήματα στην μεταφορά της μπάλα, ενώ όλη η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε γείρει από την δεξιά πλευρά, με τον Πόι να είναι απλός θεατής του αγώνα.

Αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Άρη ήταν αρκετά δραστήριος από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το πρώτο στο 20λεπτό. Ο Κόκε έβγαλε στην πλάτη της άμυνας της Θύελλας τον Ν' Λουντούλου με τον τελευταίο να κάνει την συρτή σέντρα. Η κίνηση του Καπνίδη να τραβήξει πάνω του την άμυνα των φιλοξενούμενων είχε ως αποτέλεσμα ο Τάτος να βρεθεί σε θέση βολής. Ο έμπειρος μέσος με ειδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοντογουλίδη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κόκε από τον άξονα έπιασε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα της Καστοριάς στην πρώτη της επίθεση πέτυχε το γκολ στο 35ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Θεοδουλίδη, ο Ιορδανίδης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη που ήταν εκτός θέσης.

Στην επανάληψη ο Άρης εμφανίστηκε βελτιωμένος και ορεξάτος για καλό ποδόσφαιρο. Τρία λεπτά μετά την σέντρα οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν τρίτο τέρμα με τον Ντούνη. Μετά από μια ατομική προσπάθεια του Πόι από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα στο πρώτο δοκάρι με τον επιθετικό του Άρη σαν σε προπόνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ από στημένη μπάλα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ιντζίδης με ωραίο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοντογουλίδη στο 70 λεπτό για να γράψει το τελικό Άρης Θύελλα Φιλώτα 4-1

Οι συνθέσεις:

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης (60' Βουτσιάς), Κόκε, Ροβας, Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (46' Ντούνης), Καπνίδης (72' Κωνσταντινίδης), Τάτος, Τσουμάνης

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Πάλα, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης (66' Σέχι), Στεφανίδης, Μπαστάνης (66' Καραπέτρος)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα