Κόκκαλης: «Τι να πουν οι... κακομοίρηδες των άλλων ομάδων;» (vids)

Κόκκαλης: «Τι να πουν οι... κακομοίρηδες των άλλων ομάδων;» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Κόκκαλης: «Τι να πουν οι... κακομοίρηδες των άλλων ομάδων;» (vids)

bet365

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έστειλε τα μηνύματά του για την πορεία του Ολυμπιακού και τα πεπραγμένα του. Πως σχολίασε τις αντιδράσεις του κόσμου με Παναιτωλικό.
«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη ομάδα, με τους καλύτερους φιλάθλους και την καλύτερη διοίκηση και ειδικά στο ποδόσφαιρο. Έχει αμέτρητα πρωταθλήματα. Όλα αυτά είναι τεράστια πλεονεκτήματα συγκριτικά με τις άλλες ομάδες. Στο τελευταίο ματς άκουσα αντιδράσεις από την εξέδρα. Χθες οι φίλαθλοι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για μια εμφάνιση που δεν τους άρεσε. Έχω ζήσει κι εγώ παρόμοιες καταστάσεις. Θέλω να τους πω όμως τι να πουν και οι κακομοίρηδες οπαδοί των άλλων ομάδων;
Δηλαδή αυτοί θα έπρεπε να πηγαίνουν με καλάσνικοφ στο γήπεδο; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει κι άλλους τίτλους. Εγώ έκανα ότι έπρεπε και μπορούσα να κάνω για τον Ολυμπιακό που αγαπούσα. Ο κύριος Μαρινάκης είμαι σίγουρος ότι θα με φτάσει και θα με ξεπεράσει σε πρωταθλήματα. Μήπως να άφηνε να πάρει και κανένας άλλος; (σ.σ. γέλια)», επισήμανε σχετικά ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλώντας στην τιμητική εκδήλωση του Δήμου Πειραιά για τα 90 χρόνια των πρωταθλητών Ελλάδας.
Με το που ειπώθηκε η ατάκα για τους οπαδούς των άλλων ομάδων από το κοινό ακούστηκαν γέλια αλλά και θερμά χειροκροτήματα.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σωκράτη Κόκκαλη μόλις παρέλαβε από τα χέρια του πρώην συνεργάτη του στην ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη, το βραβείο του στο δημοτικό θέατρο του Πειραιά στην ερυθρόλευκη εκδήλωση της Δευτέρας: «Ο Ολυμπιακός είναι γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα σε αυτήν την χώρα και ειδικά στο ποδόσφαιρο. Έχει πάρει αμέτρητα πρωταθλήματα. Έχει την καλύτερη ομάδα. Έχει τους καλύτερους φιλάθλους, εκτός από ορισμένες φορές (σ.σ. γέλια) και έχει και την καλύτερη διοίκηση. Όλα αυτά συνιστούν ένα πλεονέκτημα το οποίο οι άλλες ομάδες δεν μπορούν να το αποκτήσουν. Προχθές ο Ολυμπιακός είχε ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε πολύ στους φιλάθλους.
Οι φίλαθλοι στο τέλος του αγώνα, κατά κάποιο τρόπο, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους με ορισμένα σφυρίγματα. Τα έχω ζήσει κι εγώ πολλές φορές αυτά. Θα ήθελα λοιπόν να απευθυνθώ σε αυτούς τους φιλάθλους. Να τους ρωτήσω οι κακομοίρηδες οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων, που έχουν να πάρουν τόσα χρόνια πρωτάθλημα, θα έπρεπε να έρχονται με καλάσνικοφ στα γήπεδα; Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη μεγάλη τιμή που μου κάνετε. Εγώ έκανα ό,τι έκανα για τον Ολυμπιακό γιατί είμαι Ολυμπιακός και τον αγαπάω. Είμαι βέβαιος ότι η διαδοχή, ο νέος πρόεδρος ο κ. Μαρινάκης, που συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τη διοίκηση και την πορεία του Ολυμπιακού, θα έχει περισσότερα πρωταθλήματα, και ελπίζω, αν θέλει κάποια στιγμή, ν' αφήσει να πάρει κάποιο και κανένας άλλος (σ.σ. γέλια). Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά».
Η συγκίνηση για τους αείμνηστους προέδρους και η τοποθέτηση Μώραλη
Δεν θα μπορούσαν να λείψουν από μια τέτοια βραδιά και βραβεύσεις για δύο ιστορικούς προέδρους του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους αείμνηστους, Σταύρο Νταϊφά, και Νίκο Γουλανδρή. Το βραβείο για τον Σταύρο Νταϊφά παρέλαβε η κόρη του και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού στον Δήμο Πειραιά, Ειρήνη Νταϊφά. Το βραβείο για τον Νίκο Γουλανδρή παραδόθηκε σε εκπρόσωπο της οικογενείας.
Η κα. Νταϊφά είπε όταν ανέβηκε στο βήμα: «Σας καλωσορίζω στο Δημοτικό Θέατρο με την ιδιότητά μου της αντιδημάρχου πολιτισμού αισθάνομαι ότι είμαι στο σπίτι μου. τύποις εδώ είναι το γραφείο μου. Είναι ο φυσικός μου χώρος στον οποίο κινούμαι. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον φίλο και δημοτικό σύμβουλο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την τιμή. Είμαι πολύ συγκινημένη. Μου συμβαίνει κάθε φορά που βλέπω βίντεο που αφορά τον πατέρα μου και βλέπω το πρόσωπό του. Θέλω να πω ότι ελπίζω, νομίζω είμαι σίγουρη, αυτό το βραβείο θα μας θυμίσει τα πράγματα που πρέσβευε ο Σταύρος Νταϊφάς. Πρώτον ήταν άνθρωπος. Δεύτερον ότι αγαπούσε… τρομακτικά την ομάδα του, τον Ολυμπιακό. Τρίτον ότι αγαπούσε πάρα πολύ την πόλη του τον Πειραιά. Τέταρτον ότι αγαπούσε την χώρα του, την Ελλάδα. Ευελπιστώ να ισχύουν για όλους μας. Να τα θυμόμαστε για πάντα και να τα πράττουμε. Ευχαριστώ. Καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία για όλους μας».
Στο μεταξύ την εκδήλωση είχε προλογίσει ο Δήμαρχος Πειραιά ο οποίος είπε τα εξής:
«Κύριες και κύριοι καλησπέρα.
Στη σημερινή εκδήλωση, στην σημερινή γιορτή δεν θα προχωρήσω σε προσφωνήσεις για δυο λόγους.
Πρώτον γιατί θα έπρεπε να αναφερθώ τουλάχιστον στους μισούς από εσάς και δεύτερον γιατί εμείς οι Ολυμπιακοί, ειδικά σε εκδηλώσεις που αφορούν τον ιστορικό μας σύλλογο αισθανόμαστε όλοι ίσοι ανεξαρτήτως της ιδιότητας του καθενός. Αισθανόμαστε όλοι ίσοι, γιατί μας ενώνει η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό, η ανιδιοτελής αγάπη για αυτό το αθλητικό κοινωνικό φαινόμενο που γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του.
Σας καλωσορίζω λοιπόν σήμερα όλους, στο άλλο καμάρι της πόλης μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το οποίο και αυτό φέτος γιορτάζει τα 120 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του.
Είναι ίσως μια θα έλεγα, όχι διαβολική, αλλά πραγματικά περίεργη σύμπτωση ότι φέτος γιορτάζει και ο Δήμος Πειραιά τα 180 χρόνια του από το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο όταν ορκίστηκε στον Άγιο Σπυρίδωνα το 1835.
Με την ευκαιρία θα πρέπει σήμερα να πω ότι τα 180 χρόνια του Δήμου, αλλά και τα 120 του Δημοτικού Θεάτρου θα γιορταστούν σε εκδηλώσεις που ετοιμάζει ο Δήμος την Τρίτη, 29/12/2015.
Σήμερα όμως είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια του Ολυμπιακού μας. Είμαστε εδώ σε μια όχι μαζική εκδήλωση σε σχέση με το μέγεθος του συλλόγου, αλλά σε μια εκδήλωση προκειμένου ο Δήμος Πειραιά να τιμήσει στο πρόσωπο σημαντικών ανθρώπων, σημαντικών παραγόντων και αθλητών την ιστορία του Ολυμπιακού.
Και να τιμήσει στο πρόσωπο του πρώτου Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον σύλλογο για την προσφορά του στην πόλη.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν γεννήθηκε πριν 90 χρόνια, όταν σημαντικοί Πειραιώτες πήραν την απόφαση να ιδρύσουν μια ποδοσφαιρική ομάδα, που θα φορούσε τα ερυθρόλευκα και στο στήθος θα είχε ως σύμβολο τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο για να πρεσβεύει τα ολυμπιακά ιδεώδη όπως και το όνομα του Συλλόγου.
Στην πορεία δημιουργήθηκαν κι άλλα τμήματα για όλα τα αθλήματα που και αυτά με την σειρά τους προσέφεραν στην πόλη του Πειραιά, αλλά και στα εκατομμύρια φιλάθλους του Ολυμπιακού μεγάλες διακρίσεις: πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, παγκόσμια, αλλά και ολυμπιακά μετάλλια.
Θα μπορούσε άραγε κανείς να φανταστεί το 1925 την αθλητική επανάσταση που θα γίνονταν τα επόμενα 90 χρόνια; Εκτιμώ πως όχι.
Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι μια ομάδα που γεννήθηκε και στηρίχθηκε στην πόλη του Πειραιά και τους Πειραιώτες στις φτωχογειτονιές του Πειραιά και στην προσφυγιά ότι θα έφτανε σε λίγες δεκαετίες να έχει την υποστήριξη σχεδόν των μισών Ελλήνων; Μάλλον όχι.
Θα μπορούσε κανείς τότε ή και λίγο αργότερα να προβλέψει τους τίτλους, τις διακρίσεις τη προσφορά του συλλόγου μας στον ελληνικό αθλητισμό και στην νεολαία της πατρίδας μας; Εκτιμώ πως όχι.
Τα παραπάνω όμως έγιναν τυχαία; Προφανώς όχι.
Για να γίνουν όλα αυτά, για να φτάσουμε σήμερα να διατηρεί 16 ολυμπιακά αθλήματα ο Ολυμπιακός και μάλιστα σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα να εκπαιδεύει αθλητικά πολλές χιλιάδες παιδιά σε όλη την χώρα, κάποιοι διέθεσαν ώρες, διέθεσαν γνώσεις, διέθεσαν αμύθητα χρήματα και ταυτόχρονα στερήθηκαν άλλα σημαντικά πράγματα. Στερήθηκαν τις οικογένειες τους, στέρησαν ώρες από τις άλλες επαγγελματικές τους δραστηριότητες, στερήθηκαν ώρες ξεκούρασης ή διασκέδασης και κάποιες φορές άκουσαν και την γκρίνια από τον πιο απαιτητικό κόσμο που τουλάχιστον εγώ έχω δει στην ζωή μου. Αν και βέβαια οι ίδιοι παράγοντες και πρόεδροι καλόμαθαν σε αυτές τις επιτυχίες. Από την άλλη πλευρά έχουμε και την πλειάδα αριθμητικά πολύ περισσοτέρων αθλητών μας. Είναι και αυτοί οι οποίοι κουράστηκαν, κόπιασαν, μάτωσαν για πολλές δεκαετίες χωρίς αμοιβές στερήθηκαν και αυτοί όσα απολάμβανε η ηλικία των αθλητών ξενύχτια, φαγητά και ταξίδια. Τίμησαν την ερυθρόλευκη, αλλά τιμήθηκαν όσοι είχαν την ευκαιρία να φορέσουν την τιμημένη φανέλλα του συλλόγου.
Δεν θα αναφερθώ σε όλους, αλλά ποιος μπορεί να παραλείψει εκ των ιδρυτών του Ολυμπιακού τον Μανούσκο και τον Καμπέρο, τους αείμνηστους Νταϊφά και Γουλανδρή, τον Σωκράτη Κόκκαλη, την οικογένεια των Ανδριοπουλέων, την οικογένεια Αγγελόπουλου στο μπάσκετ και σήμερα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει τα ηνία της ναυαρχίδας του Ολυμπιακού, του ποδοσφαιρικού τμήματος και μια μεγάλη συμβολή στα του Ερασιτέχνη με τη συμπαράσταση φυσικά του νέου Προέδρου Μιχάλη Κουντούρη.
Επίσης, κάποιοι άλλοι πολύ περισσότεροι αριθμητικά που φορώντας την ερυθρόλευκη προπονήθηκαν σκληρά, έδωσαν στην κυριολεξία το αίμα τους, ανεξάρτητα αν από ένα σημείο και μετά και σε ορισμένα αθλήματα είχαν και αμοιβές, στερούμενοι και αυτοί πολλά που ειδικά στις ηλικίες των αθλητών αποτελούν πρόκληση. Είναι οι αθλητές και αθλήτριες μας, είναι οι πρωταγωνιστές, είναι τα ινδάλματα και τα παραδείγματα για τις νέες γενιές.
Νομίζω ότι σήμερα είναι για εμένα μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μου και θα μου επιτρέψετε και μια προσωπική αναφορά. Πριν 15 μήνες ορκίστηκα εδώ στην ίδια αίθουσα Δήμαρχος του Πειραιά. Προφανέστατα είναι ότι πιο τιμητικό έχει συμβεί στην ζωή μου, καθώς περί τιμής πρόκειται να εκλέγεσαι από τους Πειραιώτες, να επιλέγεσαι φυσικά μαζί με όλη την ομάδα των υποψηφίων και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα ήταν πολύ δυνατή. Αν δεν είναι τιμή και ευθύνη τι άλλο μπορεί να είναι.
Και σήμερα στην ίδια αίθουσα, έχω μια τεράστια χαρά αλλά και δυνατότητα να εκπληρώσω μια επιθυμία που πάντα είχα μέσα στο μυαλό μου, αλλά μέχρι να εκλεγώ Δήμαρχος δεν είχα βρει τον τρόπο να την υλοποιήσω, ώστε να έχει και την απαραίτητη αίγλη. Να τιμήσω και εγώ δύο ανθρώπους που είχα την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ και να με εμπιστευθούν στη διαδρομή μου στον σύλλογο.
Είχα την τύχη στην ζωή μου να εργαστώ για 20 χρόνια σε κάτι που αγαπούσα από παιδί, σε κάτι που με έμαθε ο πατέρας μου να αγαπώ και φυσικά το έχω ήδη μάθει στον γιο μου. Είχα την τύχη να ενταχθώ και να δουλέψω για τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα να δουλέψω, να συνεργαστώ με πρόσωπα που θαύμαζα και η προσφορά τους στον σύλλογο είναι ανεκτίμητη. Επιπλέον, είχα το προνόμιο να εμπλακώ όχι μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και με το μπάσκετ, το βόλεϊ και τα άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Είχα την ευκαιρία επί προεδρίας Σωκράτη Κόκκαλη να ζήσω από κοντά το τέλος των πέτρινων χρόνων της ποδοσφαιρικής ομάδας, την ανακαίνιση του προπονητηρίου στο Ρέντη, την κατασκευή του νέου γηπέδου Καραϊσκάκη, την σημαντικότερη για εμένα στιγμή της νεότερης ιστορίας του Συλλόγου, το πρώτο Ευρωπαϊκό του μπάσκετ στην Ρώμη, την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασία εγγραφής των μελών όχι με 10.000 μέλη, αλλά με 90.000 μέλη σε 6-7 μήνες στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, να γνωρίσω αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας, τους γίγαντες του συνδέσμου βετεράνων που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο για κοινωνικούς λόγους, προπονητές εξαιρετικούς, τις οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν στην Θύρα 7 τη μαύρη μέρα για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν μπορώ λοιπόν να μην ευχαριστήσω σήμερα και προσωπικά τον Σωκράτη Κόκκαλη για την ευκαιρία που μου έδωσε, ώστε να δουλέψω για τον Ολυμπιακό και την εμπιστοσύνη που για 16 χρόνια μου έδειξε, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που όταν σε εκείνη την ιστορική ημέρα, όταν παρέλαβε τα ηνία από τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη και παρά το ότι όπως είθισται θα μπορούσε σε κρίσιμες θέσεις να τοποθετήσει στελέχη του περιβάλλοντος του, με εμπιστεύτηκε και μάλιστα μέχρι του σημείου να με προτείνει μετά από δυο χρόνια και για πρόεδρο της Super League.
Στα περίπου τέσσερα χρόνια που συνεργαστήκαμε στον Ολυμπιακό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχα την ευκαιρία να ζήσω αντίστοιχες στιγμές. Νέα πρωταθλήματα, νέα κύπελλα μεγάλες εμφανίσεις στην Ευρώπη, την ανάκαμψη του Ερασιτέχνη, τον εκσυγχρονισμό του προπονητηρίου και του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης, την περαιτέρω αναβάθμιση των Ακαδημιών μας, μεγάλες και ουσιαστικές συνεργασίες όπως αυτή με την Unicef και πολλά άλλα.
Θέλω σήμερα να διαβεβαιώσω και τους δυο ότι δεν ξέρω αν ανταποκρίθηκα σε αυτά που εκείνοι περίμεναν, αλλά ότι προσπάθησα με όλες τις δυνάμεις μου να δουλέψω επαγγελματικά και επειδή οι τομείς που κατά καιρούς είχα αναλάβει είχαν κυρίως σε σχέση με τον κόσμο και την εικόνα του Συλλόγου ότι προσπάθησα να εργαστώ με σοβαρότητα, εντιμότητα και αξιοπρέπεια όπως ταιριάζει και στην ιστορία και στο όνομα του Ολυμπιακού μας και διαβεβαιώνω και τους Πειραιώτες ότι και τα υπόλοιπα 3,5 χρόνια θα πράξω το ίδιο, με το ίδιο πάθος για τον Πειραιά. Εξ άλλου, όπως είπε ο Χρήστος Φερεντίνος Πειραιάς και Ολυμπιακός έχουν κοινά στοιχεία, έχουν κοινή διαδρομή.
Επειδή όμως, όπως αντιλαμβάνεστε μπορώ να μιλάω για τον Ολυμπιακό εύκολα για ώρες, αλλά και επειδή σήμερα εδώ υπάρχουν δεκάδες πιο σημαντικοί για τον Ολυμπιακό άνθρωποι από μένα, θα κλείσω μόνο με μια αναφορά στην τεράστια προσφορά του Ολυμπιακού στην πόλη, η οποία προφανώς τους τελευταίους μήνες συνδυάζεται άμεσα με την επιθυμία του σημερινού προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά των συνεργατών του από την Καραϊσκάκη Α.Ε., αλλά και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να βοηθήσει την πόλη ειδικά στην πολύ δύσκολη παρούσα συγκυρία για την χώρα, αλλά τον Δήμο ειδικότερα.
Κάποιοι ίσως νομίζουν ότι αυτές προκύπτουν μόνο από την οικονομική δυνατότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν είναι έτσι όμως.
Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ο Ολυμπιακός μεγαλούργησε επί δεκαετίες στηριζόμενος στην πόλη και τους Πειραιώτες. Η αγάπη και η στήριξη αυτών των ανθρώπων έκαναν τον Ολυμπιακό παντοδύναμο. Άνθρωποι που σε πιο δύσκολους καιρούς ακόμα και σε αυτούς που τώρα περνάμε, στήριξαν την ομάδα, γέμιζαν το γήπεδο Καραϊσκάκη, ακολουθούσαν παντού τις ομάδες, όπου αυτές αγωνίζονταν, μεταδίδοντας την ιδέα του Ολυμπιακού.
Σήμερα λοιπόν που όλη η χώρα, άλλα και ο Πειραιάς ειδικότερα ανεβαίνει την δική του ανηφόρα, το δικό τους «Γολγοθά» έρχεται ο Ολυμπιακός και ανταποδίδει στον Πειραιά και τους Πειραιώτες ένα μικρό κομμάτι από αυτά που εκείνοι επί 90 χρόνια έχουν δώσει. Είναι βέβαια προφανές, ότι υπάρχει και μια νέα δημοτική αρχή η οποία είναι ανοιχτή και ικανή να συνεργαστεί και επιθυμεί την συνεργασία του Ολυμπιακού.
Τι πιο ωραίο και τι πιο υγιές;
Μακάρι ο Δήμος Πειραιά και κατ' επέκταση η πόλη και οι Πειραιώτες να ευημερούσαν. Μακάρι όλα τα προβλήματα να ήταν λυμένα και η πόλη να λειτουργούσε όπως μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Να λειτουργούσε όπως οι Πειραιώτες ονειρεύονται να την δουν.
Όμως επειδή από την πρώτη στιγμή ως νέα Δημοτική Αρχή πιστοποιήσαμε την κάκιστη οικονομική κατάσταση του Δήμου ο πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΠΑΕ προχώρησε ως σύλλογος, ως Ολυμπιακός σε μια σειρά παρεμβάσεων ώστε να διευκολύνει την ζωή των Πειραιωτών, να ομορφύνει την πόλη μας και να βοηθήσει ώστε σιγά σιγά να βάλουμε τις προϋποθέσεις, ώστε ο Πειραιάς να γίνει προορισμός. Όχι μόνο τουριστικός, αλλά ναυτιλιακός, εμπορικός, πολιτιστικός και αθλητικός.
Πριν κλείσω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό να τα χιλιάσει, να συνεχίσει να κατακτά νίκες γιατί έτσι παραμένουν μεγάλες οι ομάδες, να δημιουργεί νέες γενιές φιλάθλων, να λειτουργεί πάντα ως οικογένεια, γιατί αυτό αποτελεί μεγάλο μέρος της δύναμης του.
Να βοηθάει όταν και όσο μπορεί την κοινωνία όπως το πράττει έως σήμερα και να γνωρίζει ότι ο Πειραιάς και οι Πειραιώτες θα είναι για πάντα στο πλευρό του όπως για 9 δεκαετίες πράττουν από την ίδρυση του έως σήμερα. Σας ευχαριστώ».
Δείτε στην Gallery το βίντεο με την δήλωση του κ. Κόκκαλη και τα αφιερωματικά βίντεο στην εκδήλωση για τον ίδιο και τους Σταύρο Νταϊφά και Νίκο Γουλανδρή.

Τα είπε όλα!!!

Δημοσιεύτηκε από Socrates Kominakis στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα