Ολυμπιακός: Με Φουστέρ και αέρα ανανέωσης κόντρα στον Απόλλωνα

Ολυμπιακός: Με Φουστέρ και αέρα ανανέωσης κόντρα στον Απόλλωνα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Με Φουστέρ και αέρα ανανέωσης κόντρα στον Απόλλωνα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έχει στη διάθεσή του τον Φουστέρ για το ματς με τον Απόλλωνα. Αποστολή που δίνει... ανάσες και στέλνει μηνύματα από τον Πορτογάλο κυρίως για τον Ερνάνι!

H προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα ολοκληρώθηκε. Ο Μάρκο Σίλβα έριξε το βάρος του στην τακτική αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όπως και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Το θετικό είναι ότι ο Φουστέρ συνέχισε να προπονείται κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Μπουχαλάκης συνέχισε το πρόγραμμά του κι ο Πουλίδο έκανε θεραπεία.

Μετά την προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα που αποτελούν την αποστολή για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Απ' αυτή απουσιάζουν οι Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, τους οποίους θα ξεκουράσει με τους Σαλίνο - Τσιμίκα, ενώ από τις επιλογές του λείπουν κι οι Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς και φυσικά ο Τσόρι. Επίσης ο Γιαννιώτας δεν θα πάρει την ευκαιρία του, κάτι που ισχύει με τον Κολοβό ενώ για ακόμη μια φορά μένει εκτός πλάνων ο Ερνάνι, δείχνοντας οδεύει προς αποχώρηση. Ο Σεμπά, που δεν εντυπωσίασε όταν πέρασε αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό, επίδης δεν είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Πάρντο, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα