Εκδόθηκε στις ΗΠΑ ο Ναπαούτ

Gazzetta team
Εκδόθηκε στις ΗΠΑ ο Ναπαούτ

bet365

Ο Χουάν Άνχελ Ναπαούτ με σύμφωνη γνώμη του, εκδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες την Τρίτη (15/12), για να ερωτηθεί για την φερόμενη εμπλοκή του στο σκάνδαλο διαφθοράς της FIFA.

Με τη σύμφωνη γνώμη του, ο πρώην αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που παραιτήθηκε το Σάββατο (12/12) από τη θέση του προέδρου της CONMEBOL, εκδόθηκε στην Νέα Υόρκη, συνοδεία δύο Αμερικανών αστυνομικών την Τρίτη (15/12).

Στις 3 Δεκεμβρίου, ο 57χρονος Παραγουανός, συνελήφθη σε ξενοδοχείο πολυτελείας στη Ζυρίχη, ως ένας εκ των 16 που κατονομάστηκαν στο νέο κατηγορητήριο των αμερικανικών αρχών, που ερευνούν τους ισχυρισμούς για διαφθορά στο διοικητικό όργανο του ποδοσφαίρου.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης (FOJ) στην Ελβετία, επιβεβαίωσε επίσης, πως ο Εντουάρντο Λι, πρώην επικεφαλής της Κοσταρικανής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, απέσυρε την προσφυγή του για έκδοσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Λι ήταν ένας εκ των επτά στελεχών της FIFA που συνελήφθησαν τον περασμένο Μάιο στη Ζυρίχη, μετά από μήνυση των ΗΠΑ για κατηγορίες για δωροδοκία, κατά την πώληση ποδοσφαιρικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα